Kanal Istanbuls omkostninger 75 Billion TL

Kanal Istanbul
Kanal Istanbul

Præsident Recep Tayyip Erdogans ”skøre projekt” Channel Istanbuls rapport om miljøkonsekvensvurdering (EIA) vil blive afsluttet i november 28-evalueringsevalueringskommissionen (IDK) -møde. 75 planlægges afsluttet i 7 år. 4 til kanalen udgraves hele året, og 1.1 har en milliard kubikmeter udgravning

28 på Channel Istanbul, som blev designet af ministeriet for transport og infrastruktur, blev annonceret af Ministeriet for Miljø og Byplanlægning den november 2019. Der er væsentlige ændringer i VVM-rapporten, som vil blive afsluttet på IDC-mødet. Omkostningerne ved projektet, der vil passere gennem distrikterne Küçükçekmece, Avcılar, Arnavutköy og Başakşehir, er cirka 45 km lange og 20.75 meter dybe, er steget til 60 milliarder TL, som tidligere blev annonceret som 75 milliarder.

SözcüIfølge Özlem Güvemlis rapport, 20 inden for rammerne af Kanal Istanbul-projektet I VVM-ansøgningsfilen, der blev sendt til 2018 i februar, var det planlagt at oprette 3 kunstige holdøer i Marmarahavet med passende materialer fra kanaludgravningen. Som et resultat af igangværende tekniske og forundersøgelser blev det annonceret, at øerne blev forladt, fordi de ikke blev betragtet som økonomisk effektive. I den samme fil blev Sazlıdere Marina i-kanals navigationssikkerhed og detaljeret ingeniørarbejde annulleret efter det registrerede. En marina med tusind 200 fortøjningssteder vil blive bygget i søen Küçükçekmece lige ved indgangen til Marmarahavet.

Kanal Istanbul 7 afsluttes årligt

Den tidligere påtænkte forberedelsesperiode på 1 år er også blevet forhøjet til 2 år. I rapporten blev det anført, at en lille fejlfinding ville medføre forlængelse af hele projektet, og derfor ville forberedelsesperioden for 2-år være en sikker tilgang til planlægningen. I dette tilfælde vil investeringsperioden være 7 år, og det anføres, at ilk Det første 7-år i det forventede 2-år (startende fra udbudsfasen) for investeringen betragtes som den forberedende periode (færdiggørelse af finansiering, feltarbejder, forberedelse af implementeringsprojekter, mobiliseringsarbejder osv.).

Canal Istanbuls udgravninger vil vare 4 år

I henhold til rapporten vil projektets udgravningsfase også vare 4 år. Cirka 275 millioner kubikmeter udgraves årligt. Den samlede mængde udgravning, der skal frigives fra kanalen, blev beregnet til cirka 1 milliarder 155 millioner 668 tusind kubikmeter. Af dette beløb udgør 1 milliarder 79 millioner 252 tusind kubikmeter jordudgravning, 76 millioner 416 tusind kubikmeter screening af hav og sø. 1,1 millioner kubikmeter af den udgravning på 800 milliarder kubikmeter, der planlægges udført på land langs kanalen, vil blive udført i det afsnit, der er forbundet med Sortehavet.

Envejsdrift af Canal Istanbul blev besluttet

Som et resultat af de undersøgelser, der blev udført inden for rammerne af operationens (trafik) simulering og bestemmelse af kanaldriftprincippet inden for rammerne af Kanal Istanbul-projektet, blev det besluttet at betjene kanalen på én måde. Inden for rammerne af Kanal Istanbul-projektet; I kanalen, nødfortøjningsområder, beredskabscentre, indgangs- og udgangsstrukturer for kanaler, infrastruktur og overbygninger såsom skibstrafiksystemer, havn, logistikcenter, marina, kyststrukturer, der giver adgang over kanalen på de krævede punkter, befæstninger og kystfaciliteter såsom deponeringsanlæg.

Projekterne, der skal udvikles som integreret med Kanal Istanbul-projektet er; Marmara og Sortehavet Container Ports, Küçükçekmece Yacht Harbour og Black Sea kyst rekreationsfyld og logistisk område fyld. I alt 54 millioner 605 tusind 865 kvadratmeter skal bygges ved Sortehavskysten til rekreation og logistik. Materialet vil blive brugt i udgravningen.

Der er landbrugsarealer, delvis skovområder og bosættelser og vandmasser på og omkring denne rute generelt. Inden for disse vandoverflader annulleres Sazlıdere Dam, der leverer daglige vandbehov i Istanbuls 24-25, da den er placeret på ruten.

8-10 tusind mennesker vil arbejde i opførelsen af ​​Kanal Istanbul

Ca. 8-10 vil blive ansat i projektets konstruktionsfase, mens 500-800 vil blive ansat i driftsfasen. Området, hvor byggeaktiviteterne vil blive udført, der er defineret som arbejdsområdet, beregnes til cirka 63.2 millioner kvadratmeter. Efter afslutningen af ​​byggeriets aktiviteter vil blive opgivet for andre offentlige behov, der skåret til grænsen til kanalstrukturen tilgang vil være 25.75 millioner kvadratmeter. Området, der skal bruges til kanalen, blev annonceret som 37.5 millioner kvadratmeter.

Canal Istanbul vil skade fuglenes levesteder

I alt blev 21-arter og 44-fuglearter, der tilhørte 124-familien, identificeret langs kanalvejen. Med angivelse af, at nogle af de fuglearter, der er identificeret i rapporten, bruger visse dele af projektområdet som overvintringsområde, yngleområde og opholdsområde, menes det, at den største indflydelse af projektaktiviteten på fugle vil være tab af habitater. Küçükçekmece sø er det rigeste område med hensyn til artsdiversitet i projektområdet. Det skaber gunstige områder i det omkringliggende og vandområder for både overvintrende arter, avlsarter og arter, der vandrer under vandring. Tabet af disse områder vil påvirke reproduktion og overvintringspopulationer af nogle kritisk vigtige arter. For at forhindre disse anbefales det, at en del af søen Küçükçekmece adskilles med en sedede og bevares med dens nuværende tilstand, og at der etableres et levested, der ligner rørområdet i Altınşehir, inden for det bevarede søområde. I

Obligatorisk landing i den nye lufthavn

Baklalı, Boyalık, Dursunköy landbrugsjord i nærheden af ​​trætte eller dårlige vejrforhold under vandring, som ikke kan fortsætte på grund af storkene, især for trækfugle blev overført til den afgørende betydning. Under efterårets vandring landede store flokke i landbrugsområderne ved Istanbul University i den nordvestlige del af søen Küçükçekmece og sagde: ile Når disse områder er forsvundet, vil det være muligt at lande i åbne områder nær Çatalca. Der er ikke tidligere tilgængelige områder for fugle, der krydser strædet i foråret. I dette tilfælde er fuglene nødvendigvis nødt til at lande enten i engene omkring webstedet Ny lufthavn eller i åbningerne omkring Çatalca. I betragtning af afstanden mellem disse områder til de nuværende indkvarteringsområder forudses det, at fuglene vil være i stand til at nå disse områder uden problemer, og det forventes, at der ikke vil være nogen negative effekter for fuglene, der bruger til indkvartering amaçlı.

Kanal Istanbuls værker startede på 2011

Rapporten forklarede også projektets historie. Med arbejderne indledt i 2011, Ministeriet for Transport og Infrastruktur, Generaldirektoratet for Hovedveje, blandt 5-alternativerne, startende fra det punkt, der adskiller Marmarahavet fra Küçükçekmece-søen, der passerer gennem Sazlıdere Dam-bassinet og når øst for Dursunköy og når øst for Baklalı-landsbyen. Efter at have krydset Sortehavet øst for søen Terkos blev ruten til Istanbul-strædet alternativ vandveje "Channel Istanbul Project" bestemt til at være den mest passende rute.

4 Den februar 2017 blev Ministeriet for transport og infrastruktur, generaldirektoratet for infrastrukturinvesteringer (AYGM) informeret om, at arbejderne i forbindelse med udførelsen af ​​Kanal Istanbul-projektet i overensstemmelse med denne rute blev bestemt. Det blev forklaret, at AYGM startede bud på undersøgelsesprojektarbejdet i 14 juli 2017 og startede arbejdet på 8 august 2017 med færdiggørelsen af ​​de nødvendige procedurer.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar