Kabelspændingsspænding i Kırkpınar

kirkpinarda ropeway spænding
kirkpinarda ropeway spænding

Mennesker, der er imod kabelbaneprojektet samlet i det område, hvor byggearbejderne vil blive startet i dag.

Kırkpınarlılar, der ønsker at skifte placering i Sapanca kommunes ropeway-projekt og har været på vagt i projektområdet i ca. 2 måneder, venter fortsat i marken mod de byggearbejder, der starter i dag.

Kırkpınarlılar, der spiste morgenmad i området i weekenden og inviterede borgmesteren i Sapanca Özcan Özen til at starte dialogprocessen, kunne ikke få nogen resultater fra dette opkald.

Kırkpınarlılar, der samlet sig i projektområdet i de tidlige timer om morgenen mod de modsigelser fra byggepladsen, som Sapanca Kommune annoncerede til at starte i dag, siger, at de bestemt ikke vil tillade, at værkerne skal udføres her.

CHP- og TİP-repræsentanter og NGO-repræsentanter støtter denne modstand.

Politiets indgriben

Sapanca Kommune Teleferik-projekt i undergrundsområdet, græsningsområdet og det presserende samlingsområde i Hasanpasa-kvarteret, der ønsker at ændre placeringen af ​​KNKX-modstanden fortsatte i cirka 30 måneder, intervenerede politiet i dag.

Sapanca kommune formidlet gennem det kommunale politi på fredag ​​'byggepladsarbejder vil begynde på tirsdag, tømme området' efter meddelelsen var forventet udvikling. Tidligt på morgenen var kvinder, børn, ældre og unge samlet i området for at forsørge sig selv med Kırkpınarlılar blev bedt om at forlade området. Omkring 10.00 begyndte sikkerhedsstyrker at evakuere området med magt. I mellemtiden blev fenalaşan og sårede set. Det blev oplyst, at politibetjenterne blev såret under skyderiet.

Når politiet nåede teltet, førte politiet vagtteltet helt til enden af ​​marken. Politiet barrikaderede området og tillader ikke indrejse. Offentligheden venter fortsat. (Bizimsakary til)

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar