Brasilien Sao Paulo monorail kort

Kort over San Paulo Metro
Kort over San Paulo Metro

Brasilien Sao Paulo Monorail-kort: São Paulo Monorail, det største monorail-system i USA, åbnede i 2014, arbejder med 80 km / t kommerciel driftshastighed i Sao Paulo, Brasilien. Køretøjer uden fører hører til Bombardier Bombardier Innovia Monorail 300 bruges værktøjer.

7,6 km-udvidelsen er planlagt tilføjet til 27 km. Når projektet er afsluttet, fungerer systemet med i alt 17-stationer Companhia do Metropolitano de São Paulo opererer. Alle stationer og monorail-linjer, der kører på høje viadukter, vil være fuldstændigt afsluttet af 2021.

Sao Paulo monorailstationer

 • Vila Prudente
 • Oratorio
 • São Lucas
 • Camilo Haddad
 • Vila Tolstói
 • Vila União
 • Jardim Planalto

Sao Paulo monorail under opførelse

 • Sapopemb til
 • Fazenda da Juta
 • São Mateus
 • Jardim Colonial

Kort over Sao Paulo Metro og Monorail

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar