Busstationer, der skal øges i Belkıs

måske busstoppene øges
måske busstoppene øges

Gaziantep Metropolitan-borgmester Fatma Sahin, Belkis-distriktet i Sehitkamil-distriktet tog til besøg i kvarteret. Sahin, for at løse problemet med utilstrækkelig busstoppested i kvarterteamet, bad Belkis om at starte bestræbelserne på at øge busstoppestedet i nabolaget.

Når han talte med navnet på den sociale kommune, fortsatte Fatma Şahin med at besøge kvarteret for at se problemerne på plads og lytte til borgerne. Undersøgelse af problemerne i kvarterets muhtars formand Şahin, en løsningsorienteret problemløsningsmetode etablerede igen tronen i borgernes hjerter.

Mesaisine, Şehitkâmil Belkıs distrikt i distriktet, startende fra Sahin, både det arbejde, der blev udført på stedet, samt identificeret manglerne i kvarteret, holdet gav instruktioner om at fjerne manglerne.

Reflektion af det afsluttede arbejde i samråd med kvarterlederen Enver Özekici'yle Sahin, kvarterets offentlige transporttæthed og på grund af de voksende kvartergrænser utilstrækkeligt svar på ønsket om at øge antallet af busstoppesteder, bad teamet om at starte arbejdet med at løse problemet. Mukhtar Özekici'yi gennemsøgte stop ved at tage præsidenten, borgere ved stop var tæt interesseret i køretøjet, snakede på hans fødder.

Belkis-kvarteret i mange år for at løse vandmangel til præsident Fatma Sahin takket være indsatsen fra beboerne i kvarteret, kvarterasfalt og efterbehandlingsarbejde i nabolaget vil blive løst ved færdiggørelse af mangler, sagde han.

Om Levent Elmastaş
RayHaber redaktør

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.