Mersin Metropolitan Municipality producerer maling fra affald og laver vejmærkning

mersin buyuksehir uretip maling affald for at gøre vejlinjen
mersin buyuksehir uretip maling affald for at gøre vejlinjen

Metropolitan Municipality Road Construction Maintenance and Repair Department teams, Mersin-folk for at sikre trafiksikkerheden i byens gader og gader arbejder fortsat på vejlinjen. Inden for studierne foretrækkes termoplastiske produkter med miljøvenlige og permanente egenskaber.

682 tusind 219 meter langt vejlinjearbejde blev udført med termoplastiske produkter produceret ved hjælp af faciliteterne i Mersin Metropolitan Municipality, mens fodgængerovergangsarbejdet blev afsluttet inden for rammerne af fodgængeranvendelse på 670 punkt.

Vejlinjer vil være permanente i mange år

Termoplastiske malinger, der er fremstillet af polymerharpikser, som bliver en homogen væske, når de opvarmes og hærdes ved afkøling, blev startet med instruktion fra Mersin Metropolitan Kommunes borgmester Vahap Seçer. De termoplastiske malinger, der er produceret i storbykommunens asfaltbyggeri, foretrækkes for deres langvarige egenskaber, mens de er miljøvenlige. Arbejdet med at regulere byens trafik udføres med de arbejder, der udføres på forskellige steder i byen.

Hvad er termoplastisk?

Termoplast er en type plast produceret af polymerharpikser, der bliver homogene, når de opvarmes og hærdes ved afkøling. Når den er frosset, bliver den imidlertid glaslignende og egnet til revner. Disse egenskaber, der giver materialet sit navn, kan vendes. Derfor kan det gentagne gange opvarmes, formes og fryses. På grund af disse egenskaber kan termoplast genanvendes.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar