Ny transportplan for transport til 19-distriktet i Antalya startede

ny transportplan for dækning af distriktet i Antalya
ny transportplan for dækning af distriktet i Antalya

Borgmester i Antalya Metropolitan Municipality Muhittin Böcek, Antalya, planlagt, regler, identitet fortsætter med at arbejde med målet om at skabe en by. I denne sammenhæng er arbejdet påbegyndt med genopbygningen af ​​den eksisterende transportplan for transport til hele 19-distriktet.

Muhittin Böcek, borgmesteren for hovedstadskommunen, havde allerede indrømmet, at de ville genopbygge transportplanen, der dækker 7-distriktet til at dække hele 19-distriktet. Det første møde om den nye transportplan for transport blev afholdt i Metropolitan Municipality. Metropolitan Kommunes hovedrådgiver for mødet. Cem Oğuz, professor Dr. Halim Ceylan, professor Dr. Soner Haldenbilen og Metropolitan Municipality Department of Transportation Planning and Rail System, Transportation Inc. embedsmænd og videnskabssager deltog.

VEJEKORT TEGNING

Under mødet blev Antalya Metropolitan Kommunes transportplanlægningsprocesser, den aktuelle situationvurdering, arbejdsforslag mellem 2019-2024 år drøftet. Den aktuelle transportplan, der i øjeblikket dækker 7-distriktet, er udarbejdet med en køreplan for obligatorisk revision og genopbygning af 19-distriktet.

BESTEMMELSER AF DEFICIENCIES

På mødet, manglen på transport i Antalya; infrastruktur til offentlig transport, cykeltransport og infrastruktur, fodgængertrafik, transport med handicap, privat biltransport, parkeringsarealer, infrastruktur for motorvejsnetværk, offentlige transportforbindelser til de omkringliggende bebyggelser, forbindelser mellem bytransport, godstrafik til byer og institutionel struktur. .

HVAD KAN GØRES?

2019-2024 Antalya-transport skal udføres som følger: "2015 Transport-masterplanopdatering, intelligente transportsystemer, rehabilitering af offentlig transport, investeringsprogrammer i jernbanesystemer, regelmæssige dataindsamlingsundersøgelser, andre arbejdsforslag."

NYT PLAN SKAL

Chief Consultant for Metropolitan Municipality Dr. Cem Oguz, opdateringsarbejde for transportplanlægning er af stor betydning for præsidenten, Muhittin Böcek, henledte opmærksomheden på nødvendigheden af ​​en planlagt, reguleret by. Oguz sagde, at den nye transportplan skal fungere som et grundlag for løsningen af ​​mange transportproblemer. Cem Ouzuz, der understregede vigtigheden af ​​regelmæssige dataindsamlingsundersøgelser i denne sammenhæng, sagde, at denne omkostningsbesparende undersøgelse er uundværlig for investeringsbeslutninger.

HANDLINGSPLANER

Dr. Cem Oguz, de andre arbejdsforslag i titlen på cykelhandlingsplan, parkeringshandlingsplan, fodgængers handlingsplan, trafiksikkerhedshandlingsplanforberedelse, forbedring og integration af transportmiljøer i nærheden af ​​miljøet blev drøftet.

Om Levent Elmastaş
RayHaber redaktør

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.