Nye private industrielle zoner til reduktion af 330 millioner dollars underskud på løbende konti

nye private industrielle zoner for at reducere underskud på betalingsbalancen med $ million
nye private industrielle zoner for at reducere underskud på betalingsbalancen med $ million

Industri- og teknologiminister Mustafa Varank, Bursa, Asil Celik og Gemlik Gødningssektoren vil blive etableret i de private industriområder, "disse to regioner arbejder med fuld kapacitet, det nuværende underskud vil være en reduktion på $ 330 millioner dollars årligt." Han sagde.

Minister Varank, Bursa Chamber of Commerce and Industry (BTSO) i sin tale på forsamlingsmødet i oktober, har byen afholdt forskellige åbninger og besøg, TÜBİTAK'ın Bursa test- og analyselaboratorium besøgte, Oyak Renaults højtryksaluminiuminjektionsfabrik, sagde testproduktionen.

Varank erklærede, at han var glad for, at anlægget, der vil begynde masseproduktion i Oyak Renault, blev bragt til Bursa og sagde, alüminyum Med denne fabrik vil aluminiumsmotorblokken blive produceret for første gang i vores land. Hybridmotorerne eksporteres til Kina, Spanien og England. Den gode ting er, at mange produkter, der skal bruges i produktionen, vil blive leveret fra vores lokale industriister. Derfor taler vi om en eksemplarisk investering med stor værditilvækst, der direkte tjener vores lokaliseringsmål, eksport og kvalificeret beskæftigelse. ”

Minister Varank oplyste, at de besøgte forskellige fabrikker, der opererer inden for maskinsektoren, og fortsatte som følger:

Faktisk viser intensiteten, vi oplever i dag, hvor dynamisk og produktiv Bursa er. Eksportvolumen på 9 milliarder dollars, som du viste i årets 11, er en anden afspejling af din produktivitet. Når vi ser på underemnerne, ser vi, at Bursa har en industriel infrastruktur, der er i stand til at eksportere i næsten alle sektorer. Selvfølgelig har den støtte, vi yder, bidraget meget til udviklingen af ​​denne infrastruktur. Til dato har vi opmuntret 40 milliarder pund faste investeringer i Bursa og leveret beskæftigelse til mere end tusind borgere i 50. 27 tusind SMV drager fordel af KOSGEB inden for områder som iværksætteri, F & U, produktion og finans.

100 VI HAR OPRETTET FORRETNINGSMULIGHED TIL VORES BORGERE OVER TUSAND

Med en bemærkning om, at KOSGEB lancerede et nyt låneprogram op til 50 tusind pund, sagde Varank, at KOSGEB vil dække 50-point finansieringsomkostninger for lånet, der blev modtaget op til tusind pund.

Minister Varank, 2002 9 organiseret industriområde i Bursa i perioden før 17, mens 8 XNUMX årligt bragt til byen ved at tiltrække opmærksomhed på den nye organiserede industriområde, sagde:

Vi har således skabt nye job for over tusind borgere. Igen annoncerede vi i år to nye private industrielle zoner. Når disse to regioner opererer med fuld kapacitet, falder vores underskud på de løbende poster med 100 millioner dollars årligt. Et andet særpræg ved Bursa er dens tilbøjelighed til innovation. Der er et 330 F & U-center i vores provins, som bringer Bursa til Istanbuls 128-rang efter Istanbul. Faktisk er det ikke tilfældigt, at andelen af ​​mellem- og højteknologiprodukter i Bursas eksport er over 2.

Som du ved, gennemgår vi en æra med hurtig teknologisk transformation. Vores branche skal være forberedt på dette. Til dette formål åbnede vi efter Ankara vores anden modelfabrik i Bursa i marts. Som ministeriet har vi bidraget en million pund her. Vores industriister deltager regelmæssigt i mager applikationer og digital kompetenceuddannelser. Ved at bruge robotter i produktionslinjen, digital interaktion mellem maskiner og internet af objekter applikationer, sigter vi mod at bringe modelfabrikken til en struktur, der giver videreuddannelse og rådgivning.

Minister Varank erklærede, at de bestemte de skridt, der skal tages i henhold til 2023 Industri- og Teknologistrategi, og sagde: ”Vi forberedte denne strategi med ånden i National Technology Move og satte ganske konkrete og ambitiøse mål på vejen til vores republiks hundredeårsdag. 5 er vores vigtigste politikakse. Den første er højteknologi og innovation. Vores mål her er at gøre vores land til en konkurrencedygtig spiller inden for kritiske teknologier og at blive en vigtig spiller i den globale liga. Vi vil tage konkrete skridt til digital transformation i industrien og teknologiorienteret industrialisering. Med de politikker, vi vil implementere inden for iværksætteri, vil vi øge antallet af iværksættere i hele processen fra idé til produkt og styrke økosystemet. ”

TRUST TYRKIET ØKONOMI

Bemærk, at den reelle sektors støtte og samarbejde er vigtig for dem, sagde Varank:

Vi vil opfordre dig til at investere og producere stærkere. Vi har forberedt det teknologiorienterede industrihandlingsprogram til dette formål. Vores mål her er at producere produkter med høj værditilvækst med indenlandske egenskaber og kapaciteter. Til dette formål har vi identificeret og støttet de prioriterede produkter inden for fokusområdet. Inden for dette omfang vil vi styre vores understøttelser med en holistisk tilgang ved at opmuntre både købere og producenter på samme tid. Vores strategiske eller projektbaserede investeringsincitamenter vil være til rådighed for iværksættere. Vi startede med maskinsektoren som en pilotansøgning. Ansøgninger fortsætter indtil november 22. Vi tror og stoler meget på dette program. Kom og vær en del af dette program, indgiv din ansøgning. Lad os gå vejen til økonomisk uafhængighed sammen.

Se, operationen Fredens fred afslørede igen en sandhed meget tydeligt. Vejen, vi har dækket i forsvarsindustrien, har bragt os succes. Nu er det succes inden for andre sektorer. Tyrkiets økonomi og tillid i en meget stærkere måde dit potentiale. Finansieringsomkostninger og inflation falder, vi har stabiliseret valutakursen. Internationale organisationer reviderer deres vækstprognoser en efter en. Jeg håber, at vores økonomi bliver stærkere dag for dag.

FOKUSERET POSITIV AGENDA

Påpegelse af, at Bursa er en af ​​de rigtige adresser til produktion med sine menneskelige ressourcer og logistiske muligheder, sagde Varank: ”Vi tror, ​​at fredsfjederoperationen vil yde et stort bidrag til sikkerheden og den permanente stabilitet i vores region. Denne handling vil kun skabe et sikkert vores grænseområde er ikke Tyrkiets økonomi. Som regering fokuserede vi fuldstændigt på den positive dagsorden. Tyrkiet til at tage skridt til at udvide vores nation, vores prioritet grundlag for at gøre forsøg på at forbedre velfærden. "Sagde han.

Efter sin tale, minister Varank, vil BTSO blive bygget af ... BTSO 15 Juli Martyrs. Dr. Modellen fra İlhan Varank Erhvervsuddannelseskompleks blev præsenteret som en gave.

Bursa guvernør Yakup Canbolat, borgmester for Metropolitan Municipality Alinur Aktaş og BTSO formand İbrahim Burkay deltog i programmet.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar