Public Liberation Party Haydarpaşa og Sirkeci Railway Station Tilbudsmeddelelse

offentlig proklamation af befrielsespartiet og bud på Haydarpasa og sirkeci gari
offentlig proklamation af befrielsespartiet og bud på Haydarpasa og sirkeci gari

Det første skridt mod ulovlig tildeling af Haydarpaşa- og Sirkeci-stationer til Hezarfen Consulting Company for 15-året var People's Liberation Party (HKP).


TCDD afholdt for nylig et bud på leasing af dumpingsteder i historiske Haydarpaşa- og Sirkeci-stationer til 15 for “kulturelle og kunstneriske aktiviteter yıl. Istanbul Metropolitan Municipality (IMM) blev ikke inviteret i buddet, og Bilal Erdoğan var også direktør for Okçular Foundation, hvor han var bestyrelsesformand, og People's Liberation Party (HKP) tog et markant skridt mod den ulovlige tildeling til Hezarfen Consulting Company.

HKP, transport- og infrastrukturminister Mehmet Cahit Turhan, TCDD Taşımacılık A.Ş. General Manager Ali İhsan Uygun, medlem af bestyrelsen for Okçular Foundation Bilal Erdoğan, Hezarfen Consulting Company ejer, Okçular Foundation Tidligere General Manager Hüseyin Avni Önder indgav en kriminel klage.

I andragendet, der blev indgivet til Istanbul Chief Public Anklagemyndighed af advokater fra HKP, hakkında misbrug af pligt ”, Negh forsømmelse af pligt”, i blanding af bud ”,“ Public Financial Management No. 5018 ve, 71 til kontrolloven. Ihlal-krænkelser af artiklen.

HKP'li advokater i andragendet, "den mistænkelige udbudsproces som følge af indtrængen af ​​handel og offentlige embedsmænd, der vildleder budet og efterforskningen, vil blive identificeret som et resultat af efterforskningen af ​​den anden, der er ansvarlig for den offentlige retsforfølgelse af denne forbrydelse, har været forpligtet til at afgive en erklæring," sagde han.

Erklæringen fra HKP om emnet er som følger:

Haydarpaşa og Sirkeci Railway Station er mennesker, Peşkeş kan ikke trækkes!

AKP-regeringen fortsætter fjendtligheden mod historien. Folkets Befrielsesparti beskytter på den anden side befolkningens historiske arv. TCDDs historiske Haydarpaşa og Sirkeci jernbanestations udbud blev afholdt i en by med meget vigtige historiske strukturer som Istanbul. AKP-præsident Recep Tayyip Erdoğans søn Bilal Erdoğan var også direktør for Archers Foundation. Det blev også hævdet, at IMM-virksomheder var uerfarne og brugte ordene en fælles og fælles yerine i stedet for inin sammen og adskilt ”.

Mod denne ulovlighed er vores advokater i dag Mehmet Cahit Turhan (minister for transport og infrastruktur), Ali İhsan Uygun (general manager for TCDD Transportation Inc.), Bilal Erdoğan (medlem af bestyrelsen for Okçular Foundation), Hüseyin Avni Önder (ejer af Hezarfen Consultancy Limited Company) Generaldirektorat for offentlig finansiel styring og kontrollov nr. 5018. Han indgav en kriminel klage for overtrædelser af artiklen.

I den kriminelle klage blev alıntı RESPEKT TIL MILJØ- OG HISTORIE i et afsnit af People's Liberation Party's program forklaret og forklaret, hvorfor vi er part i denne kriminelle klage: I dette afsnit udtrykkes vores tilgang til historien i følgende sætninger: “..Part er at afsløre nøjagtigt, hvad der skete med menneskeheden og årsag-virkning relationer. så længe vi ikke forstår, tror vi, at vores fremtid kan ses grundigt. Derfor nærmer det sig historie med interesse og respekt.

... Naturligvis forsvarer det stærkt nedgravningen af ​​rigdene i vores land og beskyttelsen af ​​det, der er blevet udvundet og kendt. Det gør alt det nødvendige arbejde for dette. Handler. Lad os ikke glemme, at historien ikke kan leves eller oprettes igen. Hvis de går tabt, kan de ikke erstattes ... Derfor er vi nødt til at beskytte dem som vores øjne. "

Folkets Befrielsesparti kæmper fortsat med bevidstheden om, at historie ikke kan opleves igen, ikke kan skabes, og at den historiske arv skal bevares som dens øjne!

De, der ødelægger vores historie, vil gøre rede for folket!


sohbet

Feza.Net

1 Kommentar

  1. H? K? P? si gik stadig hen til olielampen og begyndte ikke at leve i hulen.

Yorumlar