Gratis offentlig transport i Istanbul på Republikens dag

offentlig transport i republikens dag i istanbul gratis
offentlig transport i republikens dag i istanbul gratis

Gratis offentlig transport i Istanbul på Republikens dag. 29 oktober Republic Day's 96. IMM var parat til at fejre året med strålende ceremonier, men offentlig transport på denne nationale ferie besluttede at levere gratis tjenester.

Forsamlingen i Istanbul Metropolitan Municipality (IMM), initieret af forslag fra præsident Ekrem İmamoğlu'nun religiøse og nationale helligdage, fortsætter offentlig transport med at tilbyde gratis tjenester.

IMM-forsamlingen, der afholdt det andet møde i oktobermøderne i Saraçhane kommunebygning, godkendte gratis transport af offentlige transportkøretøjer i Istanbul den 29 oktober republikdag. Beslutningen blev truffet enstemmigt af rådmennene.

Passagerer går gratis om bord på alle køretøjer med offentlig transport, der er inkluderet i Istanbulkart-integrationen. Alle gebyrer overholdes fra budgettet for Istanbul Metropolitan Municipality.

ansøgning; İETT, Metrobüs, OTOBÜS AŞ (ekskl. Lufthavnsbusser), private offentlige busser, bylinjer færge, privat søtransport offentlig transportmotorer og Metro Istanbuls sporvogns-, metro-, bølgelednings-, tunnel- og kabelbanelinjer vil være gyldige.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar