ETD-formand Burak Kuyan blev

Burak Kuyan er formand for ETD's bestyrelse
Burak Kuyan er formand for ETD's bestyrelse

Doğan Energy CEO Burak Kuyan blev valgt som formand for bestyrelsen for Energy Trade Association, som har spillet en vigtig rolle i oprettelsen af ​​et frit marked siden dens oprettelse.

Doğan Energy CEO Burak Kuyan blev udnævnt til formand for bestyrelsen for den nye periode som følge af den almindelige generalforsamling 2019 afholdt i Energy Trade Association. Mr. Kuyan har fungeret som administrerende direktør for Doğan Enerji i tre år og har været præsident for Gama Enerji A.Ş. i næsten to år. General Manager Tamer Çalışır.

I en tale på generalforsamlingen understregede Kuyan, at de for at sætte energimarkedet i retning af genudvikling understreger de vigtigheden af ​​deltagelse af alle medlemmer i den nye periode og sigter mod at tilbringe en mere effektiv periode sammen. Derudover tilføjede han, at de ville øge deres interesse for alle råvaremarkeder, ikke kun elektricitet, men også inden for handel med energi, ved at udvide omfanget af ETD, og ​​at de ville arbejde for at forbedre antallet og mangfoldigheden af ​​dens medlemmer.

Uddannet fra Istanbul University, Fakultet for Erhvervsadministration i 1998, afsluttede Kuyan sit MBA-program ved Virginia Tech University og sin ph.d. i Business Administration and Finance ved Işık University. Efter uddannelsen arbejdede Mr. Kuyan som individuel porteføljeforvalter hos Finans Yatırım Menkul Değerler A.Ş. og i 2002 tiltrådte han Doğan Holding som assistent inden for strategisk planlægning og forretningsudvikling. Han blev udnævnt til Doğan Energy Director i 2005 og har været administrerende direktør for Doğan Energy siden 2012.

Aktuelle jernbanetilbud

Mon 09

Golftrafikken

Område 9 @ 08: 00 - Område 11 @ 17: 00

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar