Borgmester Büyükkılıç ved Derevenk Viadukt

Præsident Buyukkilic Derevenk Viadugunde
Præsident Buyukkilic Derevenk Viadugunde

Borgmester i Kayseri Metropolitan Municipality Memduh Büyükkılıç undersøgte Derevenk Viadukten og dens forbindelsesveje, som vil blive taget i brug med masseporteføljen af ​​vores præsident sammen med ministeren for energi og naturressourcer Taner Yıldız.

Borgmester i Kayseri Metropolitan Municipality Memduh Büyükkılıç undersøgte Derevenk Viadukten og dens forbindelsesveje, som vil blive taget i brug med masseporteføljen af ​​vores præsident sammen med ministeren for energi og naturressourcer Taner Yıldız.

Borgmester for Metropolitan Municipality Memduh Büyükkılıç følger fortsat nøje investeringerne i den åbningsceremoni, som vores præsident Recep Tayyip Erdoğan vil deltage i. Denne gang gik Büyükkılıç til Derevenk Viaduct med ministeren for energi og naturressourcer Taner Yıldız.

Borgmester Büyükkılıç sammen med Yıldız gjorde observationer om Derevenk Viaduct og forbindelsesveje. 19 Derevenk Viaduct, som er blandt investeringerne, som præsident Recep Tayyip Erdoğan skal åbne ved ceremonien, der afholdes på Republic Square i 15.00 på lørdag, forbinder Talas med Malatya Road på en meget kortere og mere behagelig måde.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar