Et af de sikreste transportmidler

ropeway er et af de sikreste transportmidler
ropeway er et af de sikreste transportmidler

İlker Cumbul, formand for Bursa svævebane, sammenligner trafikulykker med svævebaneulykker, ”Antallet af mennesker, der mistede deres liv i trafikulykker, er meget mere end kabelulykker”.

Cumbul, sammenlignet med trafikulykker i kabelbaneulykker, er mindre levetid og personskade, og folk bør ikke tvivle på kabelbanens sikkerhed, med angivelse af, ”Hvordan kan vi opgive frygt for trafikulykker, vi bør ikke opgive svævebanen. Taubanen er det sikreste transportmiddel sammenlignet med andre transportmidler. En person, der bruger begge transportmidler, er meget mere tilbøjelig til at dø i en trafikulykke end i en kabelbaneulykke. ”

Cumbul, tretrins sikkerhedssystem med en arbejdsstruktur på rebeway forklarede også: güvenlik Safety three-step rebeway. 70 kan modstå hastigheder på op til km / t. Når vindhastigheden når 40 km / t, begynder systemet automatisk at advare operatørerne visuelt og hørbart. Når 60-65 når en hastighed på km / t, stoppes kundens accept. Eventuelle kunder evakueres hurtigt. Linjen holdes også lukket, indtil vejrforholdene når sikre grænser. ”

Aktuelle jernbanetilbud

Sal 10

Golftrafikken

Område 9 @ 08: 00 - Område 11 @ 17: 00
Sal 10

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar