Keskin foretog undersøgelser i DHMİ Air Traffic Control Center

skarp dhmi flyvekontrolcenter fundet anmeldelser
skarp dhmi flyvekontrolcenter fundet anmeldelser

Generaldirektoratet for Statens Lufthavnsmyndighed (DHMİ) og formand for bestyrelsen Hüseyin Keskin gjorde observationer i den sociale mediekonto om besøget.


Keskin, "Vores center styrer vores lufttrafik med disciplin og succes ved at inkludere alle betingelser i sin strategiske planlægning, hvilket ikke tillader en forsinkelse." sagde.

General Manager Keskins aktier på hans Twitter-konto (@dhmihkeskin) er som følger:

I vores 1.000.000 km2 luftrum foretog jeg undersøgelser i DHMİ Air Traffic Control Center, hvor gennemsnit 4200 civile fly og mange militære trafik blev sendt og styret, og jeg modtog information om tekniske og operationelle anliggender.

I dette centrum, hvor vi er stolte af de overlegne tjenester, den leverer til verdens civil luftfart, leveres 7 / 24 Air Control Service (ATC) under alle meteorologiske forhold over en meget kompleks netværksinfrastruktur med adskillige radar- og kommunikationsstationer.

Med vores mål om at sikre, at vores lufthavne fungerer med maksimal effektivitet, effektivitet og effektivitet, styrer vores center vores lufttrafik med en disciplin og succes, der ikke tillader en forsinkelse ved at inkludere alle betingelser i dens strategiske planlægning.

Jeg vil gerne takke vores kære kolleger for deres dedikation og ønsker dem fortsat succes.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar