Studerende fra Manavgat vært i Alanya Traffic Training Park

studerende fra manavgat underholdt i alanya trafikuddannelsespark
studerende fra manavgat underholdt i alanya trafikuddannelsespark

Alanya-borgmester Yucel, der mødtes med elevgruppen fra Manavgat kommunes trafikuddannelsespark, som er den eneste i regionen, talte om vigtigheden af ​​at chatte med børn og være forsigtig i trafikken.
Tyrkiet, som er eksemplariske projekter og tjenester, der tilfører værdi til produkterne sociale liv med arbejde Alanya kommune, som er den eneste ejendom i området Trafik Uddannelse Park, fortsætter med at byde gæster fra nabolandene provinser og distrikter. Endelig, fra Manavgat Traffic Training Park, Bilge Toksoz og andre ekspert trafikinstruktører, "Hvad skal man være opmærksom på trafik?"

BESØG FRA PRÆSIDENT YÜCEL TIL Gæstestudenter

Alanya-borgmester Adem Murat Yücel kom også til Alanya fra Manavgat for at drage fordel af faciliteterne for studerende og undervisere i Traffic Education Park, der kom sammen og chattede. Borgmester Yücel sagde, at det er meget vigtigt for fodgænger-, fører- og passagerersikkerhed at være forsigtig i trafikken og sagde: ler Vi gør alt, hvad vi kan, for vores børn som en garanti for vores fremtid. Vi bygger legepladser, parker, sportsfaciliteter. Vores børns sikkerhed er vigtigst. Du er nu i trafik som passager eller fodgænger, du vil være chaufføren i processen. Følg trafikreglerne, tøv ikke med at advare selv dem, der ikke overholder din familie ”.

262 TUSENT MENSE FORDELE FRA UDDANNELSE

Trafiktræning er blevet givet til 262.018 mennesker i Alanya Kommunes trafiktræningspark, hvilket giver vigtighed for, at børn får trafikuddannelse i en ung alder. I træningsparken serverer skoledage og børnehaver forældre og børn i weekender og på lørdage. Teoretisk trafiktræning gives til de gæster, der kommer til træningsparken. Efter den teoretiske træning får gæsterne træning i fodgængere og batteridrevne køretøjer som praktiske inden for uddannelsesområdet.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar