TCDD Transport var vært for sine besøgende på 4.R & D og Innovation Summit

tcdd-transport var vært for sine besøgende på F & U- og innovationsmødet
tcdd-transport var vært for sine besøgende på F & U- og innovationsmødet

I regi af Ministeriet for Industri og Teknologi, Ministeriet for energi og naturressourcer og Ministeriet for Nationalt Forsvar blev 23-24 F & U- og innovationsmødet og udstillingsbegivenheden afholdt i Istanbul mellem oktober 2019.

I regi af Ministeriet for Industri og Teknologi, Ministeriet for energi og naturressourcer og Ministeriet for Nationalt Forsvar blev 23-24 F & U- og innovationsmødet og udstillingsbegivenheden afholdt i Istanbul mellem oktober 2019.

Begivenheden bruger ikke kun teknologi, men producerer også teknologi; Det startede med åbningstalerne, der understregede, at det var et land, der er i stand til at gøre teknologiorienterede industrielle træk og levere indenlandske input.

Deltagerne udstillede deres kompetence inden for F & U og innovation i begivenheden, som omfattede forskellige F & U-centre, jernbanesektororganisationer, udviklingsbureauer, universiteter, technoparks, forsvarsindustri og energiselskaber.

TCDD Transportation var vært for besøgende i det stand, der blev etableret inden for messens rammer.

TCDD Transport embedsmænd til besøgende; YHT, Anahat, konventionel, Marmaray og Başkentray'da persontransport, den aktuelle status for køretøjsflåden, godstransport og organisationens mål blev informeret.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar