Trabzon kabelbil-projekt annulleret?

trabzonda-kabelbane-projekt er annulleret
trabzonda-kabelbane-projekt er annulleret

Trabzon Metropolitan Kommunes forsamlingsmøde blev i dag afholdt i rådets mødesal under formandskab af viceborgmester Atilla Ataman.

Det blev annonceret, at ropeway-projektet, der var planlagt at blive foretaget af Metropolitan Municipality fra Trabzon til Boztepe i Trabzon, blev annulleret på grund af retsafgørelsen.

CHP-gruppens præsident Turgay Sahin talte om emnet, ”10 61 år siden i 10-projektet havde løftet om en svævebane fra Boztepe. Valg vandt. XNUMX Jeg har været her i årevis, men ingen forbedringer. Gumrukcuoglu sagde, vi har fjernet dagsordenen efter arbejdet. Ved det næste valg siges det igen denne gang fra Pazarkapi mod Çamoba-linjen. Trabzon har ikke brug for det i øjeblikket. Populistiske politikker før valget flyver i luften. Det kaldes en ropeway. Ikke derefter. Han rejste sig. Jeg behøver ikke love noget at gøre. Uanset hvilken part, de projekter, der skal udføres, bør forklares. Borgere skal narre, ”sagde han. (61SAAT)

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar