Transport til Nemrut Mountain vil blive leveret af Rail System

transport til nemrut bjerget vil blive leveret af jernbanesystemet
transport til nemrut bjerget vil blive leveret af jernbanesystemet

Kultur- og turistminister Mehmet Nuri Ersoy, ”Nemrut har været på dagsordenen i lang tid og spurgt om jernbanesystemprojektet. Vi fremskynder projektet i år. Hvis UNESCO godkender projektet, vil vi begynde at investere hurtigt og gennemføre det. ”

Kultur- og turistminister Mehmet Nuri Ersoy foretog undersøgelser i Adiyaman. Kahta-distriktet i turistcentret Karadut Village, 102-årige Keziban Shepherd besøgte huset og kysste hånden, minister Ersoy, og derefter blev UNESCOs verdensarvsliste Nemrut Mountain fundet.

På Nemrut-topmødet chatte minister Ersoy med lokale og udenlandske turister og undersøgte statuerne på topmødet og modtog information fra myndighederne.

Vi starter arbejdet med jernbanesystemet i Nemrut

Minister Ersoy, en journalist, ”Næste år kan være Nemrutets år?” Stillede spørgsmålet, ”Vi kan ikke beslutte om ham nu. Der arbejdes på, hvad der vil ske. Yanıt

Spørgsmålet om acak Vil der være noget arbejde med transport til Mount Nemrut? Derfor er kabelbaneprojektet ikke tilladt. Vi vil begynde at arbejde på det jernbanesystem, som UNESCO kan acceptere. Det er alligevel ikke en stor investering. Hvis vi kan designe dette arbejde og få det accepteret af UNESCO, er vi nødt til at implementere et projekt, som de kan acceptere. Vi vil undersøge det. Land

Undersøgelse i historiske og turistcentre

I en besøg på de historiske og turistmæssige steder i Adıyaman undersøgte minister Ersoy den gamle by Arsemia, kendt som sommerhovedstaden og det administrative centrum for Kongedømmet Commagene, beliggende på grænsen til Kahta-distriktet og modtog information fra myndighederne.

Ersoy besøgte også Karakuş Tumulus, en monumental grav tilhørende kvinderne i Commagene Kingdom-familien, hvor han tog fotos.

Undersøgelsen af ​​den historiske minister fra Cendere Bridge Ersoy besøgte derefter gravkamrene i den antikke by Perre i Adiyaman centrum.

Minister Ersoy, restaurering af det gamle Kahta-slottet i de igangværende undersøgelser fundet og mødt med embedsmandsfirmaets embedsmænd.

Aktuelle jernbanetilbud

Sal 10

Golftrafikken

Område 9 @ 08: 00 - Område 11 @ 17: 00
Sal 10

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar