TÜDEMSAŞ Medarbejdere beder om erobring foran Bozkurt lokomotiv

TUDEMSAS Medarbejdere bad erobring i Bozkurt lokomotiv
TUDEMSAS Medarbejdere bad erobring i Bozkurt lokomotiv

Tyrkiet Railway Machines Corporation (TÜDEMSAŞ) husarbejdere fra første to lokomotiver nogen bad for soldaterne at læse Sura al-Fath i løs vægt foran Booth.

Republikken Tyrkiet statsbaner (TCDD) blev oprettet i Sivas i 1939 til produktion af lokomotiver og godsvogne og vogne foregår stadig i produktion af national stolthed, at en organisation TÜDEMSAŞ blev underskrevet i dag. omkring 500 medarbejdere i fabrikken, samledes foran Booth, en af ​​Tyrkiets første indenlandske to lokomotiver. De halvmåneformede medarbejdere læste Fatahs tid og bad for vores soldater, der sluttede sig til fredsfjederoperationen.

General Manager Mehmet Başoğlu sagde i sin tale: ”Som det er kendt i går, blev fredsfjederoperationen startet af vores soldater på den syriske grænse. For at få os til at føle, at vi er åndeligt med dem, samledes vi her sammen med vores medarbejdere og læste tiden for erobring og bøn. ”

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar