760 Freiburg understøttet brand i Tyskland

tysk freiburg
tysk freiburg

Vendt tilbage fra tærsklen for katastrofe i den tyske hovedstad Berlin. 760 Freiburg fans i toget brød ud. Af den sårede 4 blev 3 behandlet på hospitalet.

Kadar Efter kampen, der blev spillet i Berlin med Berlin og tabt til Freiburgs 2-0, fik toget, der udelukkende blev dedikeret til gæstholdsupporterne, lige så mange fans som 760. Da toget ankom til Bellvue Station, var der en brand i vognen af ​​en teknisk grund. Når flammer stiger ad gangen, trækker passagererne nødbremsearmen. Passagerer på toget fik stor panik. Passagerer dækkede deres ansigter med deres jakker og trøjer for at undgå at blive påvirket af røg rundt. Brand, statslige og føderale polititeam greb ind i branden. Helikopteren gav også luftstøtte.

Cirka 200 mennesker blev indsat for at slukke ilden og træffe sikkerhedsforanstaltninger i nærheden. Fire mennesker blev såret, tre af dem blev indlagt på hospitalet, og en såret nægtede at gå til hospitalet. Beboerne blev også advaret om ikke at åbne døre og vinduer. Freiburg-tilhængeren, ledsaget af politiet, gik til fods til hovedbanegården i Berlin. Herfra blev han ført til jernbanen på de tyske jernbaner og sendt til Freiburg. Iværksat en undersøgelse af branden.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar