Salim Dervişoğlu Åbningslommer

uskadte dervisoglunda lommer åben trafik er afslappende
uskadte dervisoglunda lommer åben trafik er afslappende

Kocaelis distrikter Karamürsel, Gölcük og Başiskele bruger offentlig transport og alternativ til D-100 motorvejen Izmit Salim Dervişoğlu Street for at gøre køretøjstrafikken på mobilstopperne ved at blive bygget mere jævnt. Den første blev bygget ved Halkevi-stationen, og den anden blev bygget af Kocaeli Metropolitan Municipality ved stop ved siden af ​​Mimar Sinan Overpass. Med det andet mobilstop blev Salim Dervişoğlu Street mere strømlinet.

Åbnes i andet lomme

Den anden mobile station bygget på Salim Dervişoğlu Street, som også bruges som et alternativ til D-100 motorvejen i Izmit centrum, blev bygget af Institut for Videnskabsanliggender. Den anden mobile bås blev bygget 100 meter høj og 7 halv meter bred. Mens vejens bredde blev lavet som 4 meter, blev fortovskonstruktionen af ​​2 og halv meter realiseret. Den midterste median blev foretaget i form af en meter bredde 30 meter længde. I tråd med værkerne blev 90 kubikmeter fyldning, 208 ton PMT, 125 ton asfalt og 55 kubikmeter beton brugt til fortov. Med en enkelt bane og to smarte stop opbyggede lommen også et 270 meter langt fortov.

TRAFIKDENSITET VIL FORNYTTES

Borgere, der ønsker at gå til Başiskele, Gölcük og Karamürsel distrikter passerer Adim Menderes, Mimar Sinan og Turgut Özal broer til Salim Dervişoğlu Street. Offentlig transport stopper på gaden for at hente og slippe passagerer, hvilket medfører trafikdensitet. Kocaeli Metropolitan Municipality bygger nye mobilstop for at reducere denne tæthed og sikre, at køretøjer med offentlig transport let kan hente og slippe passagerer. I denne sammenhæng blev cellestationen bygget af Kocaeli Metropolitan Municipality til stop ved siden af ​​Halkevi og Mimar Sinan Overpass Bridge. Metropolitan Municipality bygger også et tredje lommestop ved siden af ​​Turgut Özal Overpass Bridge i de kommende dage.

Aktuelle jernbanetilbud

Sal 10

Golftrafikken

Område 9 @ 08: 00 - Område 11 @ 17: 00

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar