Minister Varank passerer til Vatman Cabin of Local Tram

varank indenrigstram med udsigt over den patriotiske kabine
varank indenrigstram med udsigt over den patriotiske kabine

Industri- og teknologiminister Mustafa Varank sagde, ”Som ministeriet lægger vi stor vægt på Bursa i vores industri- og teknologiforløb. Bursa, infrastrukturen, industrien en af ​​de vigtigste byer kunne bidrage til merværdiproduktion i Tyrkiet. " sagde.


Da han besøgte Bursa Organised Industrial Zone (OSB), foretog minister Varank først undersøgelser i produktionscentret på İğrek Makine Döküm AŞ, som leverer model-, støbnings- og bearbejdningstjenester.

Senere besøgte Varank Çemtaş Çelik Makine AŞ, der producerer stål, og besøgte derefter F&U og produktionscenter for Ermaksan Makine Sanayi ve Ticaret AŞ, der producerer pladebehandlingsmaskiner og modtog information om arbejdet her.

DOMESTISK TRAMVA ER PASSET TIL VATMAN CABIN

Varank producerer bearbejdningsmaskiner og skinnesystemer Durmazlar Han besøgte også Makine AŞ og foretog en prøvekørsel ved at passere til førerkabinen i den lokale sporvogn produceret af virksomheden og planlagt at blive brugt på linjen Istanbul Eminönü-Alibeyköy.

Minister Varank besøgte for nylig produktionscentret Tragger, der producerer elektriske servicekøretøjer, og tog information om køretøjerne ved at prøvekøre.

Med en erklæring efter sine undersøgelser sagde Varank: ”Som ministeriet for industri og teknologi lægger vi stor vægt på Bursa i vores industri- og teknologiforløb. Bursa-infrastruktur med industrien en af ​​de vigtigste byer kunne bidrage til merværdiproduktion i Tyrkiet. " fandt vurderingen.

VI SPRIDER VORES ERFARING TIL FIRE SIDE AF LANDET

Udtryk for sin tilfredshed med eksistensen af ​​produktionsfaciliteter, der betjener den industrielle infrastruktur, sagde Varank, ”For at sikre transformation i vores industri er vi nødt til at bruge både produktionsfaciliteterne og de produkter, der produceres i vores industri. Vi vil sprede de erfaringer, vi har fået i disse produktionscentre over hele landet. " han snakkede.

Durmazlar Påpegede, at Makine AŞ har opnået en indenrigstakst på 60 procent inden for sporvognsproduktion, understregede Varank, at de andre dele af den aktuelle sporvogn også kan lokaliseres, og at de sigter mod at udvikle højhastighedstogsæt lokalt og nationalt i næste trin.

DOMESTISK PRODUKTSTRUKTUR I OFFENTLIG OPKØB

Varank sagde, at indenlandske produkter skulle foretrækkes ved offentlige indkøb:

Lokale regeringer i Tyrkiet gør store offentlige indkøb. I disse indkøb foretrækker de undertiden udenlandske virksomheder. Den sporvogn, der produceres her, vil blive brugt i Istanbul. Durmazlar Vores firma er et firma, der kan sælge jernbanesystemer ved at vinde bud i udlandet. vores kommuner i Tyrkiet kalder vi vores lokale ledelse, mens indenlandsk produktion foretrækker udenlandske produkter.

BESØG TIL TÜBİTAK BURSA TEST OG ANALYSE LABORATORI

Varank På den anden side besøgte også besøget i Bursa, Tyrkiets videnskabelige og teknologiske forskningsråd i Tyrkiet (TUBITAK) fra Bursa Test and Analysis Laboratory (BUTAL).

Varank, der foretog undersøgelser i laboratoriet, der betjener offentlige og private organisationer, universiteter og F & U-centre inden for materialer, tekstil, kemi, miljø, mad og landbrugskemi, modtog oplysninger fra TÜBİTAK-præsident Hasan Mandal og TÜBİTAK BUTAL-direktør Sedat Aktas.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar