Verdenshøringer med nedsat cykling mesterskab i åndedræt!

verdens betagende cykling mesterskab betagende

Den anden dag af det 14. World Deaf Cycling Championship, som blev arrangeret for første gang i Tyrkiet under koordinering af Gazianteps guvernørkontor, i samarbejde med Gaziantep Metropolitan Municipality Youth and Sports Services Department og Turkish Deaf Sports Federation, var vidne til udfordrende konkurrencer.

I den betagende individuelle tidskørselskonkurrence rangerede Yelisaveta Topchaniuk fra Ukraine, Aleksandra Ruslanovna Evdokimova og Victoria Vyacheslavovna Shiryavskova fra Rusland i 25 km kvindernes kategori. I mændenes 35 km vandt Dmitry Andreevich Rozanov fra Rusland, Ivan Vladimirovich Makarov fra samme land og Pavel Arciszewski fra Polen medaljer.

Ved at samle al opmærksomheden med internationale organisationer, der er værdig til sin "Sports Friendly City"-identitet, vil Gazi City være vært for en hvirvelvind af spænding indtil lørdag den 29. november 02 med World Deaf Cycling Championship, som startede den 2019. oktober, republikkens dag. I mesterskabet vil 50 hørehæmmede atleter fra USA, Brasilien, Tjekkiet (CZEKIIEN), Grækenland, Holland, Ungarn, Polen, Rusland, Slovakiet, Zambia og Ukraine svede for at vinde medaljer i udfordrende baner.

På mesterskabets anden dag øgede de individuelle tidskørsel i dame- og herrekategorierne adrenalinen og begejstrede publikum. Atleternes kamp, ​​som deltog i et ubønhørligt løb på 25 og 35 kilometer spor, blev værdsat.

56022 kvindelige atleter konkurrerede på den 25 kilometer lange bane, som blev etableret på ruten Kilis Road foran Gaziantep Zoo med start fra gade nr. 12 i retning af Burç Yolu. Brasilianske Livia De Assis Trivizol blev diskvalificeret fra konkurrencen. Yelisaveta Topchaniuk fra Ukraine vandt guldmedaljen i konkurrencen. Topchaniuk blev fulgt af Aleksandra Ruslanovna Evdokimova og Victoria Vyacheslavovna Shiryavskova fra Rusland.

Dmitry Andreevich Rozanov fra Rusland kom først blandt de 35 mandlige konkurrenter, der konkurrerede på den 14 kilometer lange bane, Rozanov blev fulgt af sin landsmand Ivan Vladimirovich Makarov, og polske Pavel Arciszewski blev nummer tre i konkurrencen.

I slutningen af ​​dagen kom Rusland på førstepladsen med 1 time 34 minutter og 26 sekunder, Polen blev nummer to med 1 time 44 minutter 21 sekunder, og Tyrkiet blev nummer tre med 1 time 50 minutter og 8 sekunder.