Ændring i priser på motorveje og bro

ændring i priserne på motorveje og bro
ændring i priserne på motorveje og bro

Ændring i priser på motorveje og bro; Med den "dynamiske prisfastsættelsesmodel", udarbejdet af Ministeriet for Transport og Infrastruktur til at passere på motorveje og broer, vil borgerne bruge vejafgange billigere i nogle dage og timer. I henhold til intensiteten i efterspørgslen ved at øge eller reducere lønningerne gøres fleksible, mens efterspørgslen er mindre, er borgere i stand til at bruge broer og motorveje billigere.

morgen 'Ifølge rapporten fra Tan Bariş Şimşek; 2020 præsidentielle årsprogram omfattede en ny forordning om gebyrer for bompenge og bro. I den dynamiske prismodel, der bruges i Europa, spores brugernes efterspørgsel med speciel software til 7 dag 24 time. Prisstrategien kan også ændres i henhold til intensiteten eller manglen på efterspørgsel gennem disse software. Med den samme metode, der anvendes af flyselskaber, sigter det mod at blive brugt billigere i mindre travle perioder uden at forårsage tab for operatøren.

VEDLIGEHOLDELSE, REPARATION TIL PRIVAT SEKTOR

Beslutninger i forbindelse med det arbejde, der skal udføres på motorveje, var inkluderet. Følgelig vil vedligeholdelses- og reparationstjenesterne på vejnettet overvejende gennem udførelsen af ​​den private sektor gennem de præstationsbaserede kontrakter, der er nødvendige for gennemførelsen af ​​lovlige og institutionelle arrangementer, blive afsluttet.

De konceptuelle rammer, program og design af den institutionelle struktur til etablering af en struktur, der kun er ansvarlig for trafiksikkerhed, vil blive afsluttet for at sikre, at trafiksikkerheden styres på grundlag af en sikker systemtilgang. Projekter, der har mistet deres prioritet og gennemførlighed, afsluttes.

Nuværende jernbanetilbudskalender

tsar 13

Tender Notice: Køb batteri

November 13 @ 11: 00 - 12: 00
Arrangører: TCDD
+444 8 233 XNUMX
tsar 13

Annoncering af bud: Forberedelse af færger til jernbane II og jernbane III til drift

November 13 @ 14: 00 - 15: 00
Arrangører: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Om Levent Elmastaş
RayHaber redaktør

Vær den første til at kommentere

Yorumlar