1. Konkret vej og kongres og udstilling begynder i Ankara

konkrete vejekongresser og udstilling startede i ankara
konkrete vejekongresser og udstilling startede i ankara

1. Betonvejskongress og udstilling startede i Ankara; I regi af Ministeriet for Transport og Infrastruktur, Generaldirektoratet for Highways (KGM) og Tyrkiet Cement Manufacturers Association (TCMA) og Den Europæiske Beton Pavement Association (EUPAVE) udarbejdet med teknisk support af "1. Betonvejskongress og udstilling Ankara i Ankara.

Åbningen af ​​kongressen, der var vært for hoveddirektoratet for motorveje, deltog i vicepolitisk minister for transport og infrastruktur Enver İSKURT, generaldirektør for hovedveje Abdulkadir URALOĞLU, repræsentanter for beslægtede institutioner, akademikere og motorveje.

Taler ved åbningen erklærede viceminister for transport og infrastruktur Enver İSKURT, Han sagde, at han ville bringe vores land et skridt nærmere et bæredygtigt transportsystem ved at tilvejebringe berigelse af eksisterende information på konkrete veje, dele forsknings- og udviklingsaktiviteter og nye teknologier.

ISKURT, der samlede vejmyndighederne, akademikere, producenter og praktikere, der arbejdede på vejoverbygningen, sagde, at det var en kongres, der ville bidrage til videnskab og praksis på nationalt og internationalt plan og understregede, at begivenheden var af stor betydning for udviklingen af ​​vejtransportsektoren i vores land.

Generaldirektør for motorveje Abdulkadir URALOĞLU erklærede, at projekterne, der udføres over hele verden som en organisation, motorvejsprojekter, der har størst bredde i deres felt, at der er en vigtig del af dem afsluttet og åbnet for trafik, noget af arbejdet fortsatte, sagde han.

Den URALOĞL; Han understregede nødvendigheden af ​​at skabe en dagsorden for konkret gennemførlighed i overbygningen, diskuterede efter udviklingen i dette spørgsmål og bidrog til dem, sagde han, at forskellige eksempler på praksis er blevet udført på vejene under KGM's ansvar.

URALOĞLU forklarede, at de udarbejdede specifikationerne for betonveje og præsenterede dem for brugen af ​​sektoren. Vi brugte vores valg til fordel for fleksible fortove i Tyrkiet og ville fortsætte med at gøre; men det betyder ikke, at vi aldrig vil bruge konkrete veje, vi vil ikke prøve, vi vil ikke producere, vi vil ikke. "Han sagde.

At bidrage til vores lands konkurrenceevne og forbedre livskvaliteten i samfundet; Projektet sigter mod at bidrage til oprettelsen af ​​et bæredygtigt transportsystem, der leverer sikre, tilgængelige, økonomiske, komfortable, hurtige, miljøfølsomme, uafbrudt, afbalanceret, moderne tjenester og vil vare i to dage inden for det to-dages arrangement med nationale og internationale projektudøvere (projektorer, entreprenører, konsulenter) og betonveje. , betonbarrierer, permeabel beton og så videre. der blev arrangeret en udstilling med deltagelse af indenlandske og udenlandske maskiner, udstyr, udstyr, materialefabrikanter og leverandører om design, fremstilling og implementering af vej- og vejbygningselementer.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar