2018 millioner køretøjer passeret fra Krim Bridge siden maj 8

millioner køretøjer siden maj
millioner køretøjer siden maj

Det blev annonceret, at mere end 2018 millioner køretøjer, inklusive 103 tusind busser og 795 tusind lastbiler, er gået siden maj 8 blev bestilt fra Krimbroen, der forbinder Krasnodar og Krim over Kerchstredet.

Sputniknews'Ifølge nyheden; ”Kriymskiy Most (Crimea Bridge) informationscenter, broen blev taget i brug siden maj 2018'den 103 tusind busser og 795 tusind lastbiler, inklusive i alt mere end 8 millioner køretøjer blev rapporteret.

”Mere end 103 millioner køretøjer, inklusive 795 tusind busser og 8 tusind lastbiler, er passeret gennem Krim-broen i løbet af næsten et halvt års drift,” sagde vedligeholdelsen af ​​broens motorvejsafdeling på en normal måde, mens mere end 140-ansatte og Tilstedeværelsen af ​​35-køretøjet blev registreret.

Den mest intense trafik i begge retninger over broen blev bestemt i august, 1 millioner køretøjer, der passerede broen på tidspunktet for erklæringen sagde, den daglige rekord 35 tusind 989 køretøj og 12 tusind brudt i august blev fremhævet.

Udsagnet, "i stedet for at bruge færge Crimean Bridge bilejere og transportører, 16 maj 2018'den siden 26 milliarder rubler (ca. 234.1 milliarder milliarder dollars) er blevet gemt," hedder det i erklæringen.

Krimbroen, der forbinder Krasnodar og Krim over Kerchstredet, er Russlands længste bro og 19 kilometer. 16 Maj 2018'de motorvejsdelen af ​​brokrydset er planlagt til at starte i december, næste togkrydsninger.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar