2020 bliver et komplet investeringsår i Bursa

året bliver et komplet investeringsår
året bliver et komplet investeringsår

2020 Year i Bursa vil være et komplet investeringsår for transport; Bursa-borgmester Alinur Aktaş, ministeren for miljø og byplanlægning Murat Kurum evaluerede de gode nyheder for Bursa, og 2020-året vil være et komplet investeringsår for Bursa, sagde han.

Metropolitan kommunes borgmester Alinur Aktas 31 lover om åbningen af ​​det historiske Bazaar og Khans-området og det store grønne arealarrangement, der vil indånde byen, kom fra Murat Kurum. Inden for rammerne af sit besøg i Bursa Metropolitan Kommune Encümen Hall og guvernør Yakup Canbolat deltog parlamentsmedlemmer og distrikts borgmestere også i mødet forberedt af borgmesteren i hovedstadskommunen Alinur Aktaş'dan minister og lytte til kravene fra ministeriet, den historiske basar og det omkringliggende Han meddelte, at de vil støtte projektet.

Seriøse sportsinvesteringer i fremtiden

Bursa-borgmester Alinur Aktaş vurderede både besøg af miljø- og byplanlægning Murat Kurum til Bursa og Ankaras perspektiv på Bursa. Borgmester Aktaş erklærede, at Bursa har modtaget gode tjenester indtil videre, men at de har brug for støtte til nogle manglende og ufuldkomne problemer og sagde: Bursa Vi var vært for vores sportsminister for to uger siden. Jeg håber, at vi udfører vores protokoller i næste uge. Osmangazi-distriktet i Ministeriet for Sports Büyükorhan'a, Harmancık'a, indtil vi når den gode nyhed, at vi vil modtage seriøse investeringer, ”sagde han.

Beskriver vores spænding

Hr. Aktaş erklærede, at miljøbesøgsminister Murat Kurums besøg var meget frugtbart for Bursa og sagde: ”Vi har taget løftet om vigtige værker til beskyttelse af de historiske kroer og efterfølgende byomdannelse og udstyr til nationens haver. Vi sagde, at vi ville gøre Bursa grønnere med virkelig grønne områder. TOKI vil blive gennemført. Vi har projekt, vi har projekt. Forhåbentlig er vi vært for vores transportminister snart. Jeg vil især udtrykke dette. Vores ministre, stedfortrædere, især Metropolitan Municipality, især med alle distriktskommuner i Bursa på vegne af det niveau, vi fortjener stor indsats og spænding. Vi fortæller vores begejstring til vores præsident, vores ministre. Jeg håber, at Bursa vil modtage disse tjenester én efter én som et resultat af disse undersøgelser. Måske vores Bursa være gavnlige. ”

2020 investeringsår

Borgmester Aktaş mindede om, at dette år var året, hvor der blev afholdt lokalvalg, og at denne proces blev forlænget med 3 måneder. Ak Nu er prognoserne og konsultationerne forbi. 2020 vil være et komplet år med investering. Disse træk vil blive implementeret en efter en, vil mødes med befolkningen i Bursa, Bursa vil gøre livet lettere for mennesker og i navnet Bursa at være en mere beboelig by, især i navnet på disse projekter vil være et år, forhåbentlig 2020 ”sagde han.

Aktuelle auktioner

 1. Udbudsmeddelelse: Styrke af broer og gitre

  Januar 27 @ 14: 00 - 15: 00
 2. Transport Ticketing Global

  Januar 28 @ 08: 00 - Januar 29 @ 17: 00
 3. Sikring af investering i jernbanesektoren

  Januar 28 @ 08: 00 - 17: 00
 4. Udbudsmeddelelse: Renovering af Tatvan-molens højre vej

  Januar 28 @ 09: 30 - 10: 30
 5. Tender Notice: Spring Clamp vil blive købt

  Januar 28 @ 10: 30 - 11: 30

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar