XCDUM Officer Staff blev givet til TCDD

tcdd bunyesi officer personalet blev givet
tcdd bunyesi officer personalet blev givet

22 Officer Staff blev givet til TCDD; Som et resultat af de oplysninger, der blev offentliggjort i Official Gazette, blev TCDD'ye 22-embedsmænd også meddelt, at nogle af personalet i provinsorganisationen blev aflyst.

6 November Den officielle Gazette, der blev offentliggjort den 2019, indeholdt oplysninger om aflysning af nogle offentlige institutioner samt rekruttering af nyt personale. I den forbindelse blev det meddelt 22 embedsmænd i Tyrkiet, hvor de statslige jernbaner. TCDD blev givet til nogle kadrer såvel som embedsmænd.

TCDD HVILKE PERSONALE VAR TILGIVET?

Som et resultat af oplysningerne i den officielle avis blev det annonceret, at kadrene til oversættere, embedsmænd, arkitekter og byplanlæggere blev givet. Disse kadrer var til den centrale organisation, og ingen kadrer blev leveret til den provinsielle organisation. Annullerede kadrer i TCDD provinsorganisation fandt sted.

tcdd bunyesi officer personalet blev givet
tcdd bunyesi officer personalet blev givet

HVAD ER DEN ANNULLEREDE PERSONALE?

Ud over de nye kadrer blev information om annullering af nogle kadrer til TCDD-provinsorganisationen offentliggjort i den officielle avis. Det er blevet annonceret, at stillinger som cheftræner, informationsmedarbejdere, kontorfaciliteter, trækningsinspektører, hovedsygeplejerske og laboratorietekniker også er blevet aflyst. (ilan365)

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar