'24 November' Rabat på togbillet og fragt til lærere

November togbillet og lastrabat for lærere
November togbillet og lastrabat for lærere

'24 November' Rabat på togbillet og fragt til lærere; M. Cahit Turhan, transport- og infrastrukturminister, 24 November 24-30 af TCDD Transport Inc. I november anvendes 50-18-rabat på lærere på hovedlinjetogbilletter med højhastighedstog og 22-25 vil blive anvendt af PTT i november. Kurer- og postfragtpriser, XNUMX procent rabat vil blive leveret.

Minister Turhan, Tyrkiet 2023 år, sagde målet for beslutsomhed, gik behovene i alle institutioner og organisationer, den vigtigste faktor er kvalitet menneskelige ressourcer.

Uanset hvor avanceret teknologien er, sagde Turhan, at hvis den menneskelige ressource ikke har det udstyr, der kræves i 21 århundrede, vil succes ikke være mulig. ”I denne forstand er vores lærere hjørnestenen i opbygningen af ​​vores lands fremtid. Vi som ministerium for transport og infrastruktur ønskede at give en gave til vores lærere, og vi arrangerede en kampagne. ”

Sidste år udnyttede 4 de tusinde 567-lærere

En af de kampagner, der var planlagt af TCDD Transportation Inc. Turhan, organisationen sidste år, 4 tusinde 567 lærerrejse til 50 tusind procent rabatbillet for at gøre turen mindet om.

Turhan påpegede, at en lignende kampagne blev arrangeret i år og sagde, olarak Som transportfamilie fejrer vi 24 November Teachers 'Day med vores inderlige følelser. Vi udtrykker vores taknemmelighed og taknemmelighed til vores lærere. Lærernes dag 24-30 i november den uge, priser på YHT og hovedlinjetog 50 procent af lærerne nedsættes.

Turhan sagde, at kampagnen vil omfatte lærere, der arbejder i offentlige og private skoler i alle kvaliteter og typer, der er godkendt af Ministeriet for National Uddannelse eller godkendt af Ministeriet, undervisningspersonale, der arbejder i højere uddannelsesinstitutioner, lærere med tyrkisk nationalitet og arbejder i udlandet, at billetterne til lærerne, der ønsker at drage fordel af ansøgningen, vil være tilgængelige fra vejafgift, internettet, 444 82 33 XNUMX XNUMX fra callcenter eller agenturer.

Yüzde 25 procent rabat fra PTT ”

Minister Turhan erklærede, at kampagnerne blev arrangeret af PTT AŞ i anledning af lærernes dag og sagde:

U Som tidligere år vil PTNs APS kurer- og postfragtpriser også være underlagt 24 procent rabat på vores 5 arbejdsdag før november. Ansøgningen vil være tilgængelig i novemberperioden i år 25-18. Vores lærere vil kunne drage fordel af disse rabatter ved at præsentere deres lærer-ID-kort. ”

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar