24 Tünektepe kabelbanelærere gratis i november

november tunektepe kabelbanelærere gratis
november tunektepe kabelbanelærere gratis

Borgmester i Antalya Metropolitan Municipality Muhittin Böcek, ikke at glemme lærerne, der arbejder i Antalya, 24 November Lærernes dag som en gave på denne meningsfulde dag Tünektepe Teleferik-fly fri.

Tünektepe kabelbane og sociale anlæg, der betjener titusinder af lokale og udenlandske mennesker hvert år, åbner sine døre for lærere gratis på lærernes dag i november. Alle lærere, der indsender deres lærer-ID-kort, er berettiget til gratis brug af svævebanen mellem 24 og 24 timer på søndag.

24 NOVEMBER GESTURE

Borgmester for Metropolitan Kommune Muhittin Böcek, 24 November Lærernes daggave som Metropolitan Kommune ANET A.Ş. Tünektepe Teleferik drives af. Således vil alle lærere, der arbejder i Antalya, gå til Tünektepe i 605 højde og nyde en uforglemmelig dag med en unik udsigt over Antalya.

VI VIL GÆSTE VORES LÆRERE

Lærere vil overraske disse specielle dage, om end små, der udtrykker præsident Muhittin Böcek, "Leder af lederen Mustafa Kemal Ataturk," Lærere vil være nye generationers arbejde, "som det blev sagt i vores lærere, ikke kun i dag, fremtidens arkitekter. Vi vil også betale vores loyalitet over for dem, udtrykke vores respekt og have en dejlig dag i vores sociale anlæg. Jeg vil gerne lykønske alle lærere med 24 November Teachers 'Day ..

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar