3 nyt hotel, der skal bygges i Istanbul lufthavn

nyt hotel, der skal bygges i istanbul lufthavn
nyt hotel, der skal bygges i istanbul lufthavn

Der blev fremsat en VVM-ansøgning om, at hotellerne skulle placeres i Airport City, som vil blive etableret ved siden af ​​Istanbul-lufthavnen, der blev implementeret i Arnavutköy. Tusind 750 værelser kører 25 IGA året rundt.

IGA Airport Management vil bygge tre hoteller med en investering på 25 millioner pund på det land, der er lejet til 255 for året i Istanbul Lufthavn.

IGA blev oprettet oktober 25 af Kalyon - Cengiz - Mapa - Limak Joint Venture Group for at bygge Istanbul lufthavn og drive 7 hele året rundt.

I henhold til præsentationsfilen for IGA, der ansøgte Ministeriet for Miljø og Urbanisering om vurdering af miljøpåvirkninger (EIA), planlægges hotelprojektet, der skal konstrueres inden for Istanbul lufthavns projektområde, tjene i forskellige konfigurationer.

Det samlede areal af IGA Airport City Hotel planlægges at være 39 tusind 569 kvadratmeter. Følgelig

3 Star Hotel; 5 vil omfatte 506 værelser, restauranter, café-barer og mødelokaler på et område på tusind 631 kvadratmeter. 3-stjernet hotelvask og parkeringsservice deles med 4-stjernet hotel.

4 Star Hotel; 4 vil omfatte 506-værelser, den anden restaurant, fitness-fitness-spa-områder, ud over tjenesterne på 564-stjernet hotel på et område på tusinde 3 kvadratmeter. Der er en indendørs swimmingpool på stedet.

5 Star Hotel and Ballroom; 5 værelse på 214 tusind 555 kvadratmeter, 4 tusind 4 kvadratmeter balsal med 394 siddekapacitet vil være tilgængeligt ud over tjenesterne til 1500 stjernet hotel. Der vil også være vaskeri og renseri, uafhængigt af 3- og 4-stjernede hoteller.

IGA Airport City Hotel har tusind 750 værelser i forskellige størrelser og kapaciteter.

Dens konstruktion er planlagt at tage omkring 30 måneder, og investeringsværdien anslås til at være 255 millioner pund.

IGA Airport City Hotel vil blive drevet af IGA i en periode på et år i overensstemmelse med hovedaftalen underskrevet med Statens Lufthavnsmyndighed. 25 får en ny operatør i henhold til betingelserne for dagen efter året, eller hvis aftalen er nået, fortsættes den med den samme operatør. (Sözcü)

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar