300-arbejdstagere forlader arbejde i Istanbul lufthavn

Istanbul lufthavnarbejder forlader arbejde
Istanbul lufthavnarbejder forlader arbejde

Arbejdstagere i Istanbul Lufthavn arbejdede ikke denne morges efter erhvervsmordet i går. Cirka 300-arbejdere, der var samlet i cafeteriet, forlader arbejde, sagde, at de ikke vil forlade banen, før de nødvendige foranstaltninger er truffet.

Ifølge Evrensel døde 18-årige Mehmet Aydin, der arbejder som klimaanlæg i konstruktionen af ​​Berko, underleverandør af DHL-fragtfirmaet i Istanbul lufthavn, i går ved at falde ned i elevatorens skaft. Hans kolleger sagde, at Mehmet Aydın, der kom til at arbejde med sine onkler fra Van Erciş, blev nævnt en uge senere, sagde, at de arbejdede med overarbejde på byggepladsen, at der ikke var belysning og lys på gangbroerne, og at de måtte gå med mobiltelefonlyset.

Arbejdere, der siger, at sikkerhedsforanstaltningerne ikke træffes fra byggepladsen, at gangbroen i mørke af elevatorskaftet ikke er lukket og fastgjort, hvor han angiver indgangen til Mehmet Aydın aftenskift i skaftets mørke menes at blive taget fra skaftets hulrum faldt ned i elevatorskaftet, sagde han.

Arbejdere, der viser, hvordan de landede på trappen uden lys, uden gelænder, sagde han. Arbejderne kræver belysning og gelænder.

De fungerer ikke, medmindre der træffes foranstaltninger, indtil 4 NOVEMBER

Cirka 300-arbejdere, der arbejdede i Istanbul lufthavn, reagerede på mordet ved at tage skridt til at afslutte. 4 sagde, at de ikke vil være på jobbet, medmindre de nødvendige foranstaltninger træffes inden november mandag. , Selv i dette vejr, arbejder vi under dårlige forhold. Vejret er meget koldt, og underleverandøren og moderselskabet siger, at de ikke engang kan distribuere en frakke. ”

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar