5 Bus til Kocaseyit Lufthavn

Kocaseyit lufthavnsbus
Kocaseyit lufthavnsbus

Edremit Kocaseyit lufthavns passagerer for at nå lufthavnens vanskeligheder, beordrer Balikesir Metropolitan-borgmester Yucel Yilmaz at afslutte. BTT A.Ş. 5 køb af nyt køretøj blev realiseret inden for; Balıkesir centrum, Altınova og Altınoluk'tan starter fra næste onsdag.

Balıkesir Public Transportation Corporation (BTT) har tilføjet en ny bus til sin flåde af 5-køretøjer. Efter bøn læsning og båndskæring ved ceremonien i Balıkesir intercity busterminal, Balıkesir Metropolitan borgmester Yücel Yılmaz, præsident for chaufførkammeret Rza Tekin, BTT A.Ş. General Manager Atınç Akıncı, provinsielle Mufti Ramazan Topcan og institutionens embedsmænd fandt bussen. Dilek Arslan, den eneste kvindelige chauffør af Balıkesir Public Transportation, var også bag rattet og ledsagede præsidenterne. For at gennemføre regelmæssige passageroverførsler fra Balıkesir til Edremit Kocaseyit lufthavn og for at forhindre borgerne i at blive ofre, blev BTT købt nye busser med instruktion fra Balıkesir hovedstads-borgmester Yücel Yılmaz.

Af hensyn til BTT A.Şs komfort og sikkerhed gengives køretøjer frem og tilbage fra Balıkesir til Edremit Kocaseyit Lufthavn på samme måde; Den starter service fra Altinova til Edremit Kocaseyit lufthavn og fra Altinoluk til Edremit Kocaseyit lufthavn næste onsdag (06.11.2019).

”GUD GØR IKKE EN ULYKT A

Balıkesir Metropolitan Municipality-borgmester Yücel Yılmaz forklarede, at de handlede med bekymring fra nasıl, hvordan vi kan tilbyde den bedste service ““ Balıkesir Driver of Chamber, Balıkesir Public Transportation A.Ş. og som et resultat af vores møder med Department of Transportation, der udfører al denne service, fremkom nødvendigheden af ​​en sådan service. Vi lægger også vores vilje til at gøre denne service, der skal udføres af det selskab, der ejes af Metropolitan Municipality of Balikesir BTT. Ulykkesfri borgere er mere fredelige, sikre og i fuld overensstemmelse med fristerne for at nå det sted, hvor de ønsker at nå en ny måde at komme i tjeneste på, blive bedre. ”Han sagde.

Aktuelle jernbanetilbud

Mon 09

Golftrafikken

Område 9 @ 08: 00 - Område 11 @ 17: 00

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar