Antal passagerer transporteret af sporvogn i Izmir når 50 millioner

Antallet af passagerer, der transporteres med sporvogn i Izmir når op på millioner
Antallet af passagerer, der transporteres med sporvogn i Izmir når op på millioner

Antallet af passagerer, der blev transporteret med sporvogn i İzmir, nåede 50 millioner. Karşıyaka og Konak-sporvogne nåede 120 tusinde passagerer om dagen.

Antallet af passagerer, der transporteres med sporvogn, som er en af ​​de vigtige søjler i offentlig jernbanetransport, øges gradvist. I de sidste fire måneder har Izmir Tram, der transporterer 15 millioner passagerer, ydet et væsentligt bidrag til Izmir transportnet på kort tid ved at transportere i alt 50 millioner passagerer.

Trikken 64, der var i brug i Izmir for mange år siden, blev genopbygget efter et års pause. Karşıyaka to separate linjer kaldet byen begyndte at tjene indbyggerne. I 2017 Karşıyaka Da trikken begyndte at arbejde igen, fik Izmir-folket sporvognen og vedtog systemet, de viste stor interesse på kort tid. Med introduktionen af ​​Konak-linjen på 2018 blev trikken et af de uundværlige midler til offentlig transport.

Fremskyndede flyintervaller

Stigende interesse for hver dag, der går, afspejles i antallet af passagerer. Hyppigheden af ​​ekspeditionerne blev øget med åbningen af ​​skoler. Konak Tramway, morgen og aften er efterspørgslen mere end fem minutters intervaller til tider planlagt. Konak Tram, der transporterer tusinder af passagerer pr. Dag, tager de fleste passagerer ved stoppestedet for Konak İskele og Alsancak Train Station. Karşıyaka I trikken udføres det meste af dagen 7,5 med intervallet på minutter, og 30 tusind passagerer transporteres dagligt. Karşıyaka de travleste stoppesteder på linjen Karşıyaka İskele og Mustafa Kemal Atatürk Sportshal stopper.

Nogle dage over gennemsnittet

Med et gennemsnit på 30 tusinde passagerer pr. Dag Karşıyaka Sporvognen, 18 september 2019 onsdag, bar omkring 42 tusind passagerer. Rekordantal passagerer på Konak Tram 9 september 2019 var mandag. Over 131 passagerer foretrækkede Konak Tram.

Izmir sporvognskort

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar