68 Faldet i procent af de tabte personer i trafikulykker

antallet af dræbte i trafikulykker faldt med hundrede procent
antallet af dræbte i trafikulykker faldt med hundrede procent

68 Faldet i procent af personer, der mistede livet i trafikulykker; Transport- og infrastrukturminister Mehmet Cahit Turhan, der holdt en præsentation i parlamentarisk plan og budgetkommission, erklærede, at 68-reduktion blev opnået i antallet af mennesker, der mistede deres liv i trafikulykker til trods for øget mobilitet i vejnettet under ansvar af hoveddirektoratet for motorveje.

Turhan sagde, at de væsentligste årsager til dette fald var konstruktion af opdelte veje, spredning af vandrette og lodrette markeringer og etablering af intelligente transportsystemer.

Turhan sagde, at rationaliseringen af ​​veje er en af ​​de prioriteter, der kræves af æraen, og sagde, at de lægger vægt på intelligente transportsystemer (AUS).

Turhan og understregede, at de afsluttede ruten i intelligent transport infrastruktur i de første 505 kilometer i Tyrkiet, "Vores mål er at skabe en scene 5 5 406 tusinde kilometer nede ad vejen infrastruktur. Vi har også afsluttet den arkitektoniske design af den 505 kilometer lange vej, hvis infrastruktur er afsluttet. Vi etablerer vores første smarte måde ved at starte byggeriet næste år

Aktuelle jernbanetilbud

tsar 15

London transportledet udvikling

Januar 15 @ 08: 00 - 17: 00

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar