90 tusinder af planter blev bragt til jorden med slagordet 'Ånde til fremtiden' i Aksaray

1000 planter blev bragt sammen med jord under sloganet med åndedræt til fremtiden
1000 planter blev bragt sammen med jord under sloganet med åndedræt til fremtiden

I Aksaray blev 90 tusind planter samlet med sloganet "Træk vejret i fremtiden"; Landbrugs- og skovbrugsministerkampagne implementeret inden for rammerne af Ankara-Kirsehir-Aksaray-Nigde Highway Alayhan Junction, der deltog i ceremonien Minister Turhan i sin tale her, build-operation-transfer-metoden, sagde de fortsætter med at arbejde hurtigt på denne motorvej.

Turhan erklærede, at de ville tage projektet i brug næste år og sagde:

”Det er et år før dets normale varighed. 330 er et kæmpe projekt på kilometer. 1,5 har en investeringsomkostning på EUR milliarder. Når dette projekt tages i brug, bliver 30 kilometer mellem Ankara og Adana forkortet. Vi fortsætter med at afkorte afstande, gøre vanskelighederne lette og få ansigter til at grine med de tjenester, vi leverer i hvert hjørne af vores land. I dag deltager vi i kampagnen for at plante 11 millioner planter i vores land med 90 tusinde planter i Aksaray. Som ministerium bidrog vi med at plante 2,5 millioner træer på ruten til Ankara-Niğde Highway. Vi laver ikke bare veje, vi giver vand til naturen. Fordi vi er opmærksomme på, at en grøn og livlig natur er vores vigtigste arv, overlader vi vores kommende generationer. Vi nærmer os alle planer og projekter med denne følsomhed og tager særlige forholdsregler for at beskytte naturen. ”

I denne forstand erklærede Turhan, at de har truffet alle former for miljørensningsforanstaltninger i byggearealerne, og at de har plantet træer i lag i stedet for hvert træ, der er blevet hugget af nødvendige grunde.

Efter talerne sluttede programmet med, at Turhan og hans medarbejdere plantede planter og vandede dem.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar