Afsluttet konstruktion af cykelvejen i Istanbul Street

Istanbul Street blev åbnet for cykelstien
Istanbul Street blev åbnet for cykelstien

Bike Road Service på Istanbul Street åbnede; Arbejdet med cykelvejen, der har været under opførelse i lang tid, er afsluttet. Efter malingsprocessen og fjernelse af metalbarrierer på siden af ​​vejen blev cykelstien åbnet for borgerne. Brug af fodgængere mere end cyklisterne på cykelstien, bemærkede han.

Düzce's dagsorden for længe beskæftiget med cykelstien åbnede til brug i dag. Cykelryttere begyndte at bruge vejen, der blev åbnet med fjernelse af metalbarrierer efter maling. Førende nyheder hold spurgte borgerne om den åbne cykelsti. Offentligheden var tilfreds med cykelstien, mens cyklister klagede over, at fodgængere ofte bruger stien.

Borgere tilfredse med åbning af cykelsti

Oldu Fjernelsen af ​​barrierer var meget god ” Jeg er glad for, at cykelstien er åben. Fjernelsen af ​​barrierer var meget god. Den tram, der var her før, var til ingen nytte. Vores folk brugte ikke sporvognen. Forgjeves blev der betalt en udgift ved at fremstille trikken. Nu var det bedre at have cykelstien. Fodgængere bruger cykelstien på grund af det smalle fortov. Det ville være bedre, hvis fortovet var lidt bredere. Men det bør ikke bruges. Det er bedre, hvis alle tager deres egen vej. Der er mange cykler i Düzce. Vi er nødt til at bruge cykelstien lidt mere bevidst.

“Smuk og sen ansøgning” Det er for sent at gøre det. Men det eneste problem her er, at køretøjerne ikke bør tillade parkering. Kommunale busser tvinges til at krydse vejen. De har problemer med at få folk ned. Handicappede borgere har problemer med at komme af busserne. Meget gennemtænkt cykelsti separat gangsti adskilt. Borgmester Faruk Özlü tænkte meget godt ved at fjerne parkeringspladsen her. Vi tvinges til fods. Det vil være bedre nu. En sen ansøgning. Fodgængere bruger cykelstien skyldes den smalle fortov. Når cykelstien er et lidt bredt fortov er lidt smalt, bruger borgerne cykelstien, men de bør ikke bruge den.

“Jeg ville ønske, at det altid var blevet lukket” Vejen blev åbnet og lukket. Før trikken blev fjernet var det nu cykelstien. Jeg ønsker, at det altid var lukket. Jeg vil hellere have vejen lukket. Da vejen blev lukket, gik folk, som de ville. Nu har de deres børn overalt.

“Dette sted er ikke vandrestien” Jeg er glad for, at cykelstien blev bygget. Jeg bruger denne vej med min cykel, men folk kommer foran mig. Jeg vil have folk til at være lidt mere forsigtige. Alle skal bruge deres egen vej. Når folk hopper foran os, bliver vi skyldige. Dette er ikke en gangbro. Kommunen byggede dette sted for cyklister.

“Jeg vil have, at fodgængere skal bruge fortovene” Jeg er tilfreds med cykelstien. Jeg vil have, at fodgængere bruger fortovene. De er på vej. Når vi er nødt til at gå ned, kommer begivenheden ud. Normalt kører der folk på vejen. Når vi bliver ramt, er vi skyldige. Vi ønsker, at han skal være lidt mere forsigtig end fodgængere.

“Folk bliver vrede på os” Folk er ikke vant til dem, der kører på cykler. Derfor bliver folk gale af os. En kvinde blev bare vred på os nu, da de kom ud. Borgere løber på vejen. Dette er ikke en joggesti, det er en cykelsti. Vi ønsker, at folk respekterer dem, der kører på cykler.

Aktuelle jernbanetilbud

Sal 10

Golftrafikken

Område 9 @ 08: 00 - Område 11 @ 17: 00
Sal 10

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar