Animeret Spread Sitting Alert fra Metro Istanbul!

meget speciel video fra istanbul metro
meget speciel video fra istanbul metro

Video Making a Smile fra Istanbul Metro; Metro Istanbul, som er tilknyttet Istanbul Metropolitan Municipality, delte en animation fra sin sociale mediekonto, hvori den sagde, at det ikke skulle "spredes ud på offentlig transport.

Metro Istanbuls officielle Twitter-konto i animationen, spredte en passager, der sad, og forstyrrede passagererne ved siden af, blev afspejlet i kameraerne. Animation, passagererne, der sidder af passagererne, der sprede den måde, de anvendte på passageren, smiler.

I artiklen deles fra Metro Istanbuls officielle Twitter-konto; ”I aften og i morgen aften ved du, at vores M1A, M1B, M2, M4, M5 og M6 metrolinier kører 24 timer. Tak for ikke spredt på al offentlig transport, inklusive Night Metro. ”

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar