Antalya Elmali Bus Station er under opførelse

Antalya apple busstation bygger
Antalya apple busstation bygger

Borgmester Böcek, ”Den moderne terminal vil være Elmalı ot værdig. Bygning af den nye busterminal, der blev bygget af Antalya Metropolitan Municipality på et areal på 1000 kvadratmeter i Elmalı, er under opførelse. Kælderen nåede jordoverfladen i det afsluttede projekt. Præsident Muhittin Böcek, terminalen vil reducere trafikdensiteten i distriktscentret, og moderne ansigt ville passe til Apple, sagde han.

Antalya Metropolitan Municipality Institut for Videnskab og Byggeri begyndte at blive bygget på et areal på cirka 10 tusind kvadratmeter Elmalı Bus Terminal byggearbejder fortsætter hurtigt. Den gamle busterminal, der har været i drift siden 1970 årene, men ikke lykkedes at følge med betingelserne for den udviklende Elmali, forlader. Den nye terminal betjener det nye sted ved siden af ​​Statshospitalet med sit moderne ansigt.

MODERN BUS STATION FIT ELMALI

Antalya Metropolitan-borgmester Muhittin Bucek, Elmali Bus Terminal vil reducere trafikdensiteten i distriktscentret og passer til Elmali, sagde han. Borgmester Böcek erklærede, at bussterminalen ville være et anlæg, der passer til Elmalı med sine mange funktioner og sagde, jeg er sikker på, at vores terminal, der vil generere sin egen elektricitet gennem solcellepaneler, vil være et eksempel for mange projekter i dette aspekt. Vi er meget glade for at bringe denne terminal, der har kapacitet til at imødekomme behovene hos Elmalı i mange år, til vores distrikt. ”

PRÆSIDENT FOR ELMALI KOMMUNE MODTAGET INFORMATION

Elmalı-borgmester Halil Öztürk, der besøgte byggepladsen for den nye busterminal og modtog information fra myndighederne om det udførte arbejde, takkede borgmesteren i Antalya Muhittin Böcek.

TURISMETJENESTE

2 vil have et lukket område af bin700 kvadratmeter I Elmalı Bus Terminal-projektet, 8 busplatform, billetkøbskontorer, halvåbne og lukkede ventearealer, masjid, husly, PTT, restaurant, kommercielle butikker, politi, kommunale politi og administrative kontorer, personalerum, tekniske værelser og har udendørs parkering. Med dette udstyr tjener den nye terminal befolkningen i distriktet og turisme. Terminalen, der vil generere sin egen elektricitet takket være solcellepanelerne, skiller sig også ud med sin miljøaktivitet.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar