Redningsøvelse på svævebane i Erciyes

De svævebane rednings øvelse Erciyes
De svævebane rednings øvelse Erciyes

Med investeringerne fra Kayseri Metropolitan Municipality forbereder Erciyes Ski Center, der er blevet et af de førende skicentre i verden, forberedelse til 2019-2020 vintersæson.

Med investeringerne fra Kayseri Metropolitan Municipality forbereder Erciyes Ski Center, der er blevet et af de førende skicentre i verden, forberedelse til 2019-2020 vintersæson. Erciyes Inc. i Metropolitan Municipality gjorde den nye redningsøvelse før sæsonen.

Erciyes A.Ş. i kroppen af ​​Kayseri Metropolitan Municipality. I henhold til scenariet ved gondolen i Erciyes Ski Center blev der afholdt en redningsøvelse for fire mennesker fanget. Erciyes A.Ş. Foruden Runway Security Search and Rescue-holdene deltog AFAD, Gendarmerie Search and Rescue (JAK), Turquoise Search and Rescue og 112-sundhedshold.

Som et resultat af holdets succesrige og koordinerede arbejde blev fire mennesker, der var strandet på svævebanen, reddet som et resultat af øvelsesscenariet. Erciyes A.Ş. Bestyrelsesformand Murat Cahid Cıngı, Erciyes gæster ved hjælp af den nyeste teknologi brugt af verden sagde, at de tjener. Erciyes Inc. Cıngı sagde, at de altid er klar til enhver form for negativitet og sagde: pist Vores ski-sikkerhedsteam hjælper vores gæster om vinteren i Erciyes Ski Center. Vores hold fik også særlig træning for at evakuere vores gæster på en sund og problemfri måde som følge af uheldene, der kan opstå i svævebanerne. De laver øvelser for at styrke denne træning både i Tyrkiet og i udlandet. I vores skicenter er det kun Erciyes A.Ş. ikke at sikre roen og sindet for vores gæster at tilbringe tid i vores Gendarmerie tjener også. Som et resultat af vores selvopofrende arbejde i vores gendarmeri har hidtil ikke oplevet mange begivenheder. Erciyes Inc. og Gendarmeriet, såvel som 112-sundhedshold, Turkuaz og AFAD for at sikre, at denne øvelse blev udført sammen. I overensstemmelse med scenariet blev vores gondol, som ikke var i stand til at arbejde på grund af en teknisk fiasko, nået med de nødvendige tekniske køretøjer over rebet og redning blev udført. Jeg håber, at vi får en fredelig og smuk sæson i alle disse værker. ”

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar