Det første tog af Iron Silk Road debuterede i Tyrkiet

Den første tog ind gennem jern Silkevejen turkiyeye
Den første tog ind gennem jern Silkevejen turkiyeye

Det første tog af Iron Silk Road var trådt Tyrkiet; Kina og Tyrkiet under ledelse af landet og vil påvirke 65 3 milliarder befolkning, "En Belt One Road" kritisk fase af projektet er afsluttet i Istanbul. Under projektet kan et tog, der forlader Kina, nå London uden afbrydelse.

Inden for projektets rammer startede den første togrejse fra Kina til Europa via Iron Silk Road. Kina Railway Express ankommer i Tyrkiet, på November 5 gennem Marmaray Bosporus rør passage for at nå Europa. Baseret på Kina, "transkaspiske International Transport Route (TITAN)" debuterede i Tyrkiet kaldes ud af linjen. Det vil være det første godstog, der bruger Marmaray.

One Generation One Way-projektet vil også ændre den globale handelsbalance. Et tog fra Beijing vil være i stand til at nå London uden afbrydelse. Projektet vil give et vigtigt geostrategisk og kommercielt alternativ til USA-ledet Atlanterhavskraft. Midtkorridoren inden for rammerne af enkeltbælts-envejsprojektet, som forventes at være fuldstændigt afsluttet ved 2049, omtales som den moderne version af den historiske Silk Road. Gør 8 billioner dollars i investeringer i Kina og lande i regionen til realisering af projektet er planlagt, blev et budget afsat 40 milliarder dollars for handelsruter i overensstemmelse med aftalen mellem Kina og Tyrkiet.

Med projektet, der er annonceret af 2013 af Kina, der tilpasser sig den frie markedsøkonomi, vil kinesiske varer, der passerer jernbane- og søtransportnetværk, andre asiatiske lande og Europa og Afrika nås på kort tid. Tyrkiet vil også komme frem med en position på dette projekt. I projektet vil den "centrale korridor" ligger i Tyrkiet, London og Beijing være den mest omkostningseffektive måde at forbinde. Projektet, som muliggør hurtig transport fra Europa til Kina, vil reducere transportomkostningerne i begge handelsretninger markant.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar