Det første godstog fra Kina til Europa passeret gennem Chang'an Kapıkule

Det første godstog fra Kina til Europa forlod Changan Kapikule
Det første godstog fra Kina til Europa forlod Changan Kapikule

Det første godstog fra Kina til Europa passerede gennem Chang'an Kapıkule; Ved hjælp af Marmaray-rørkrydset fra Asien til Europa passerede det første godstog, der passerede gennem Chang'an Kapıkule Border Gate.

Chang'an Train, der forlader Kinas Xi'an-by, afslutter sin rejse i Prag, den tjekkiske hovedstad, med titlen på det første godstog, der afgår fra Kina og bruger Marmaray Tube Passage. Efter at have været udsendt fra Ankara jernbanestation med en ceremoni, nåede det første godstog, der passerede gennem Marmaray Ayrılıkçeşmesi, og rejste til Europa uden afbrydelse Kapıkule Border Gate. På grund af vejens kapacitet blev den første del af toget, der kører i to dele, og 21-vognen, som var den første del af toget, holdt i Kapıkule. To-delt toget, som nåede til Kapıkule Border Crossing ved middagstid, blev først screenet med en røntgenscanning og derefter kombineret med to 21-vogne. Senere tog toget fra Kapıkule Grænseovergang med den bulgarske lokomotiv til den tjekkiske hovedstad Prag.

China Railway Express har tilsvarende 42 TIR-udstyr og er udstyret med 820-containere, der er lastet med en samlet længde på 42 meter; Krydser 2-kontinentet, 10-landet, 2-havet, vil 12 rejse tusind 11 miles om dagen i 483 kilometer. Lande på togruten; Kina, Kasakhstan, Aserbajdsjan, Georgien, Tyrkiet, Bulgarien, Serbien, Ungarn, Slovakiet og Tjekkiet. Ruten af ​​toget Ahilkelek Tyrkiet, Kars, Erzurum, Erzincan, Sivas, Kayseri, Kırıkkale, Ankara, Eskisehir, Kocaeli, Istanbul og Agility (Edirne) forekommer.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar