Havde xnumx'üncü af Erzurum i Tyrkiet, Transport

Erzurum var min kalkun tredje er offentlig transport
Erzurum var min kalkun tredje er offentlig transport

Havde xnumx'üncü af Erzurum i Tyrkiet Transport; Erzurum Metropolitan Municipality spiller også et højdepunkt inden for transporttjenester. Tyrkiet gennemførte tværs "De Metropolitan Transportation Performance" tog tredjepladsen i kommunen forskning. Fra komforten til tilgængelighed og timing til vederlaget blev mange kriterier rettet til deltagerne; Erzurum, 3 mødtes med 30 fra storbyen. Undersøgelsesfirma Areda Survey har drøftet effektiviteten af ​​offentlig transport i storbyer. Virksomheden fokuserede på offentlig transport i storbyer som Istanbul, Ankara og Izmir.

ERZURUM TYRKIET BLIVER offentlig transport 3'ÜNCÜ

Deltagerne blev stillet spørgsmål såsom komfort, information, tilgængelighed, timing, løn, sikkerhed, personale, miljøfaktorer, feedback og overholdelse. Som et resultat af undersøgelsen, der blev foretaget over 100, blev rangeringen af ​​offentlige transporttjenester fulgt af Eskişehir med 64,1-point, efterfulgt af Konya med 60,6-point. I den offentlige opinionsundersøgelse blev Erzurum tredje med 60,5-point, Kahramanmaraş blev fjerde med 59,0-point og Ankara blev femte med 57,4-point. Denizli, Istanbul og Bursa fulgte henholdsvis disse provinser.

Årsager til valg af deltagere

I Toplu Metropolitan Transport Performance ”-undersøgelsen blev deltagerne også spurgt, hvorfor de foretrækker offentlig transport eller ej. Mens 80,5 procent af deltagerne oplyste, at de foretrækker offentlig transport til transport, er de, der ikke foretrækker det "at give en mere behagelig offentlig transport", sağlan at give en mere sikker offentlig transport "," for at sikre, at chaufførerne er mere uddannede "og giver en hurtigere offentlig transport. leverer transport .. I henhold til resultaterne af forskningen er de mest foretrukne offentlige transportmidler kommunale busser, mens de tre vigtigste faktorer inden for transporttjenester er opført som komfort, information og tilgængelighed.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar