Forretningsgode nyheder i Eskisehir ..! Kvindelig buschauffør, der skal ansættes

Eskişehir business mujdesi kvindelig bus soforu vil blive ansat
Eskişehir business mujdesi kvindelig bus soforu vil blive ansat

Forretningsgode nyheder i Eskisehir ..! Kvindelig buschauffør, der skal ansættes; Eskişehir Metropolitan Municipality har meddelt, at det vil ansætte kvindelige buschauffører med sin deling af konti på sociale medier. Görsel Vi mener, at der skal være mere kvindekraft i vores transportflåde som en lokal regering, der går ind for, at kvinder skal være til stede på alle livsområder ”, og de forhold, som kandidater skal have i det visuelle er listet.


Metropolitan Municipality, som i mange år har leveret beskæftigelse for kvindernes patrioter i sporvogne i bytransport, har nu bebudet, at det vil ansætte kvinder som buschauffører. Med delingen af ​​sine sociale mediekonti bebudede kommunen meddelelsen om jobbet, SRC2-certifikat, psykoteknisk dokument og gammel type kørekort klasse E, ny type kørekort klasse D ønskede at ansøge til Transportdepartementet. Hundredvis af mennesker delte mottoet 'Vi stoler på vores kvinder' og modtog mange positive kommentarer.chat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar