Eskisehir Beton vej med Eksempel Måtte Tyrkiet

Eskisehir var turkiyeye eksempler med betonveje
Eskisehir var turkiyeye eksempler med betonveje

Eskisehir Beton vej med Eksempel Havde til Tyrkiet; Eskişehir Metropolitan Municipality, som er et eksempel for mange institutioner, især med sine konkrete vejarbejder i landdistrikter, 13-14 2019 arrangeret i Ankara mellem november 1. Det var den eneste lokale regering, der præsenterede på Concrete Roads Congress. Mere end tusinde mennesker på kongressen med betonvejarbejder i Eskişehir beskriver præsident Soner Ozkan, vedligeholdelses- og reparationsafdeling for vejbyggeri, på grund af stigende omkostninger, især på landet vil fortsat foretrække beton, tilføjede han.

Ministeriet for transport og infrastruktur ministeriet, Generaldirektoratet for Highways, Tyrkiet Cement Manufacturers' Association og Kortnavn EUPAVE afholdt i Ankara 1 partnerskab med Europa Beton Pavement Association. Konkret vejkongres deltog af mange institutioner, organisationer og folk fra Tyrkiet og i udlandet. Eskişehir Metropolitan Municipality, som er et eksempel for mange institutioner og organisationer med sine konkrete vejarbejder i Eskişehir, var den eneste lokale regering, der præsenterede deltagerne på kongressen. På kongressen, hvor chefen for afdelingen for vedligeholdelse og reparation af vejbyggeri, Soner Özkan og hans team deltog, gav Özkan deltagerne information om de konkrete vejarbejder, de har implementeret i Eskişehir. Med oplysning om, at betonveje er mere holdbare og mere økonomiske end asfaltveje, sagde Özkan, at Eskişehir Metropolitan Municipality fortsat vil foretrække konkrete veje, især på landeveje uden for byens centrum. I landdistrikterne har ulemperne ved overfladebelægning, hvorfor betonvejen skulle foretrækkes, betonvejens anvendelse af de positive og negative aspekter ved overførsel af Ozkan, løsning til deltagernes negativitet informeret om løsningen.

Özkan erklærede, at de repræsenterer Eskişehir på den smukkeste måde i overensstemmelse med borgmester Büyükerşens forståelse af urbanisme og udtrykte deres stolthed over at være den eneste lokale regering, der præsenterede kongressen. Ved afslutningen af ​​kongressen fandt sted den fælles erklæring udarbejdet af Metropolitan Municipality.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar