International pris for Eurasia Tunnel og Yavuz Sultan Selim Bridge

international pris succes i gigantiske projekter
international pris succes i gigantiske projekter

International Award Succes i kæmpe projekter; Transport og Infrastruktur minister Cahit Turhan, vist som en af ​​verdens mest succesfulde tekniske projekter fra designfasen med Eurasien Tunnel of mange firsts hidtil, og Tyrkiets vartegn fra man blive Yavuz Sultan Selim Bridge, International Road Federation (IRF), der tager prisen Hun rapporteret.

Minister Turhan sagde, at International Road Federation, som blev oprettet for at fremme og støtte udviklingen af ​​vejnet over hele verden, annoncerer Başarı Global Achievement Awards, der arrangeres hvert år ud over de fremragende og innovative projekter, der muliggør udvikling af infrastrukturteknologier, samt vellykkede navne, der arbejder på dette felt.

Turhan sagde, at føderationen, der samarbejder med alle parter, der er interesseret i vejpolitikker over hele verden og tilskynder til udvikling af vejnet, hvert år tildeler innovative projekter i vejbranchen, der fører til den sociale og økonomiske udvikling i verden og eksemplariske mennesker. indsendt til mere end et projekt.

Belønningsfremmende værktøj

Turhan understregede, at disse priser er et vigtigt redskab til anerkendelse af teknologiske innovationer og udviklinger inden for vejbyggeri over hele verden:

"Verdens mest succesfulde engineering projekt af Eurasien Tunnel med indtil i dag, fra projekteringsfasen vi har mange begyndelser og på kort tid blevet en af ​​Tyrkiets vartegn Yavuz Sultan Selim Bridge, modtog prisen fra International Road Federation. Eurasia-tunnelen, der betragtes som en stor succes ikke kun med sine tekniske funktioner, men også med dens flerlags og solide finansieringsstruktur, blev tildelt Global Achievement Award inden for 'Project Finance and Economy' af Føderationen. ”

Turhan oplyste, at prisvinderne blev anerkendt over hele verden ved at offentliggøre i World Highway-magasinet og udskrive projektoversigten i IRF GRAA Winning Projects Book.

Turhan, konferencen, der blev afholdt i denne sammenhæng, trafiksikkerhed, vejafgiftssystemer, smart transport, trafikstyring, holdt præsentationer om mange spørgsmål, tilføjede han.

“Vi er tilfredse med den internationale storslåede pris”

Tyrkiets gigantiske projekter Yavuz Sultan Selim Bridge med Eurasien Tunnel Turhan sagde, at de var glade for på grund af den store internationale pris vinder, alle priser over at give den fornemmede en uendelig ære, sagde tyrkiske ingeniører, der giver dig mulighed for at skabe nye projekter.

Minister Turhan erklærede, at Yavuz Sultan Selim Bridge, som er en af ​​de få broer i verden med sine æstetiske og tekniske træk, kaldes kö for førstegangsbroen, og denne definition styrkes med de tildelte priser.

Turhan sagde, at Yavuz Sultan Selim, den tredje bro i Bosphorus, er en af ​​de længste spanhængebroer, der bærer jernbanesystemet på 1408 meter. mindes om, at det bærer verdensrekorder.

Turhan, "beundret over hele verden Yavuz Sultan Selim Bridge, hængebro i Tyrkiet igen placeret i spidsen for den internationale milepæl." Han sagde.

Eurasien Tunnel er en af ​​pionererne i Tyrkiet af den offentlige og private samarbejde sektor modelprojekt xnumx'nc award Turhan at de oplysninger, der modtages fra International Road Federation, tunnelen miljø og tilføjede, at det sociale liv, bidraget fra så registreret.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar