Antal krydsninger i den eurasiske tunnelkøretøj over 48 millioner

Eurasisk tunnelkøretøj passeret million
Eurasisk tunnelkøretøj passeret million

Antallet af eurasiske tunnelkøretøjer passeret 48 million; Mehmet Cahit Turhan, transport- og infrastrukturminister, der holdt en præsentation på parlamentarisk plan og budgetkommission, sagde, at den eurasiske tunnel, som er et offentlig-privat samarbejdsprojekt, er den anden passage under havet til Bosporen efter Marmaray. tid fra 100 minutter til 15 minutter.

Projektet forudsat brændstof og Turhan forklarede, at en af ​​landets prestigeprojekt med virkningen af ​​miljøbeskyttelsen Udover tidsbesparelser, "Siden indvielsen i 48 millioner, der overstiger overgangen foretaget af Eurasien Tunnel dag Tyrkiet til 2,5 milliard pounds bidraget." Vurderingen fundet.

Turhan, et andet projekt, der forbinder kontinenterne Yavuz Sultan Selim Bridge, sagde det:

”Indbyggere i Istanbul har set den positive effekt af vores projekt. Før Yavuz Sultan Selim Bridge toppede 15 juli Martyrs 'Bridge med 5-10 kilometer i timen ved spidsbelastningstider, mens den daglige gennemsnitlige hastighed kun kunne nå 30 kilometer i timen. Efter Yavuz Sultan Selim Bridge steg hastigheden til 50 kilometer i timen. Med introduktionen af ​​Yavuz Sultan Selim Bridge toppede Fatih Sultan Mehmet Bridge 40 kilometer i spidsbelastningen, og gennemsnitshastigheden steg til 70 kilometer. Vores investeringer letter ikke kun vores menneskers liv, men påvirker også iværksætternes præferencer. Vi har oplevet de mest konkrete eksempler på dette i den nærmeste fremtid. ”

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar