Faldende ledighed sker gennem reformer

Fald i arbejdsløsheden sker gennem reformer
Fald i arbejdsløsheden sker gennem reformer

Unge Forretningsmænd Association of Tyrkiet (TUGIAD) Formand Anil Alirıza Şohoğl findes i forklaringen af ​​figurerne, der er beskrevet TSI.

Ifølge Turkstat i Tyrkiet og over 15 2019 år på antallet af arbejdsløse i august i forhold til samme periode sidste år, en stigning på 980 tusinde mennesker var 4 650 millioner tusind mennesker. TÜGİADs præsident Şohoğlu talte om emnet: ı Arbejdsløsheden blev annonceret som 14.0 i august. Arbejdsløsheden var 13.9 i juli og 2018 i august sidste år. Den arbejdsløshedsprocent, der ikke var landbrug, var også 11.1 procent. Den største nød opstod inden for ung arbejdsløshed. Arbejdsløsheden i den unge befolkning (16.7-15 alder) blev 24 procent og nåede et rekordniveau med stigningen 6.6 procentpoint sammenlignet med samme periode året før. Derefter den højeste prioritet; stigning i investeringer med strukturreformer og implementere en bæredygtig vækstmodel. ”

Şohoğlu understregede, at arbejdsløshedsprocenten skulle håndteres på en kontrolleret måde. Den hurtige implementering af beskæftigelsesmæssige pakker vil lette både arbejdstageren og arbejdsgiveren, og arbejdsløshedspresset i samfundet reduceres til et minimum. En anden opfordring til unge forretningsfolk. Vi skal følge politikkerne for kontinuerligt at producere produktionshjul og øge vores eksportpriser. Dette vil give både en reduktion i ledigheden og økonomisk fornuft, vil sikre, opdræt af Tyrkiets økonomi.

Başarı Succes med inflation bør opnås i beskæftigelsen ”

"Data er beskrevet i OECD-landene, den gennemsnitlige arbejdsløshedsprocent var 5.2% arbejdsløsheden svæver i intervallet 13% 14-% af Tyrkiet er fortsat ganske høj." Han talte Şohoğl tilføjes følgende at sige: "Det højeste 4 i OECD-landene. Med ledigheden i Tyrkiets nylige succes opnået i inflationen bør også fremført i beskæftigelsestallene. "

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar