Faldende ledighed sker gennem reformer

Fald i arbejdsløsheden sker gennem reformer
Fald i arbejdsløsheden sker gennem reformer

Unge Forretningsmænd Association of Tyrkiet (TUGIAD) Formand Anil Alirıza Şohoğl findes i forklaringen af ​​figurerne, der er beskrevet TSI.


Ifølge Turkstat i Tyrkiet og over 15 2019 år på antallet af arbejdsløse i august i forhold til samme periode sidste år, en stigning på 980 tusinde mennesker var 4 650 millioner tusind mennesker. TÜGİADs præsident Şohoğlu talte om emnet: ı Arbejdsløsheden blev annonceret som 14.0 i august. Arbejdsløsheden var 13.9 i juli og 2018 i august sidste år. Den arbejdsløshedsprocent, der ikke var landbrug, var også 11.1 procent. Den største nød opstod inden for ung arbejdsløshed. Arbejdsløsheden i den unge befolkning (16.7-15 alder) blev 24 procent og nåede et rekordniveau med stigningen 6.6 procentpoint sammenlignet med samme periode året før. Derefter den højeste prioritet; stigning i investeringer med strukturreformer og implementere en bæredygtig vækstmodel. ”

Şohoğlu understregede, at arbejdsløshedsprocenten skulle håndteres på en kontrolleret måde. Den hurtige implementering af beskæftigelsesmæssige pakker vil lette både arbejdstageren og arbejdsgiveren, og arbejdsløshedspresset i samfundet reduceres til et minimum. En anden opfordring til unge forretningsfolk. Vi skal følge politikkerne for kontinuerligt at producere produktionshjul og øge vores eksportpriser. Dette vil give både en reduktion i ledigheden og økonomisk fornuft, vil sikre, opdræt af Tyrkiets økonomi.

Başarı Succes med inflation bør opnås i beskæftigelsen ”

"Den gennemsnitlige ledighed på 5.2%, mens de data, der er beskrevet i OECD-landene, arbejdsløsheden ligger i intervallet 13% til 14% Tyrkiet forbliver ret høj." Han talte Şohoğl for at tilføje følgende ord: "at have den højeste ledighed i OECD-lande 4. Den succes, der er opnået i inflationen i Tyrkiets nylige behov for at fremføre i beskæftigelsestallene."


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar