Hej til Iron Silk Road

Kontakt Ali direkte
Kontakt Ali direkte

TCDD General Manager Ali İhsan Uyguns artikel med titlen Merhaba Hello to Iron Silk Road ”blev offentliggjort i novemberudgaven af ​​Raillife magazine.

TREDJE ARBEJD FRA TCDD GENERAL MANAGER UYGUN

November 81 bærer sorg til vores hjerter i årevis. 10 november Republikken Tyrkiets grundlægger Kemal Atatürk døde afrejsedagen og vi hørte ham ud af topmødets forhåbninger. Med den bevidsthed om, at kærlige Atatürk omfavner vores forretning med fire hænder; Jeg husker vores nåde med nåde og taknemmelighed.

I november underskriver vi en meget anderledes succes med transittransport som TCDD. Den 850 meter lange “China Railway Express-kalkan, der afgår fra Kina, vil krydse Anatolia og nå 6 i Istanbul i november og vil bruge Marmaray til at tage titlen på det første godstog, der krydser Bosporus til Europa. Vi vil også annoncere den nye ilan Iron Silk Road arasındaki mellem Kina og Europa. Vi vil øge vores andel af godstransport og transithandel med dette skridt, som er den første frugt af de store gevinster, som Asya Central Asian Railways Summit getir, som vi afholdt i Ankara i oktober, giver for vores land.

November er også loyalitetsmåneden. Jeg vil gerne lykønske vores lærere med 24 November-lærernes dag. Vi vil gerne udtrykke vores taknemmelighed til vores lærere for det bidrag, vi yder til udstillingen "18 Provincial 24 Godt eksempel", der finder sted mellem 81-81 november i foyerområdet til Ankara High Speed ​​Train Station og de professionelle arbejder fra 81 provinsrepræsentative lærer. Jeg vil gerne invitere dig, vores anerkendte læsere, til denne smukke udstilling.

Jeg ønsker alle vores læsere en glad og fredelig måned, forbliv sund.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar