Hvad er Vatman?

kvindelige patrioter
kvindelige patrioter

Hvad er Vatman, hvad virker det, hvordan man bliver? : Passagerkøretøjer, der anvendes til passagertransport i byområder, der bevæger sig på specialskinner, der ikke er lagt på vejen og drives med elektrisk kraft, kaldes sporvogn. Folk, der bruger disse køretøjer, nemlig sporvogne, kaldes vatman. Patriotisme kendt som sporvogn / subway chauffør i det daglige liv; Det er blevet et stort behov efter udviklingen i jernbanesystemteknologier og vigtigheden af ​​transportmidler som sporvogn / metro i bytransport.

De arbejder generelt på ruter, som ikke varierer for meget. Han arbejder i afdelingen dedikeret til dem. Arbejdstiden viser fleksibilitet på grund af kontinuitet i service og skiftesystem anvendes. Hvad gør borgerne?

Borgernes pligter Hvad er deres beføjelser og ansvar?

Tram / Metro Driver (Vatman), i overensstemmelse med virksomhedens generelle driftsprincipper, bruger effektivt værktøj, udstyr og udstyr i overensstemmelse med arbejdstageres sundhed, arbejdsmiljø og miljøbeskyttelsesbestemmelser samt erhvervets effektivitet og kvalitetskrav:

 • For at foretage de nødvendige checks, før du tager sporvognen / metroen til vejen,
 • Brug af sporvogn / metro ved at justere køretøjets hastighed og den tid, der bruges ved stop,
 • I løbet af rejsen skal du konstant observere ruten og observere advarsler og tegn på linjen,
 • At være opmærksom på fodgængere og vejkøretøjer langs ruten,
 • For at sikre den nødvendige indsats i tilfælde af ulykker og ulykker for at sikre, at ulykkesrapporten opbevares af sikkerheds- og bevægelsesmyndigheden,
 • Opfyldelse af instruktionerne og træffe de nødvendige foranstaltninger
 • Holde vedligeholdelseskort af sporvogn / metro,
 • Informere og lede passagerer, når det er nødvendigt
 • At informere overordnede om passagerernes ønsker og klager.
 • At overholde reglerne om arbejdsmiljø og sikkerhed for at sikre overholdelse af pligter og procedurer.
Kvinders patrioter
Kvinders patrioter

Hvordan er Vatman?

Først og fremmest skal de, der ønsker at arbejde som en fysisk og mental synsvinkel af handicap, øjenhåndsfod og høreorganer, være i stand til at bruge i koordination, ansvarlige, tålmodige, kolde blodede mennesker. Personer med disse egenskaber er i stand til at udøve deres erhverv på en langt mere behagelig måde. Bortset fra det, at være et hjemland;

 1. At være kandidat til en gymnasium eller tilsvarende skole
 2. At have gjort sin militærtjeneste
 3. Ikke ældre end 35
 4. Der bør ikke være fysisk og psykisk handicap.

De er ansat i kommunerne. Kommuner udsteder et kursus for dette, når statsborgerskabet er nødvendigt. I kommunernes kurser gives 23 de nødvendige teoretiske og praktiske kurser og de nødvendige træninger til kursusprocessen. Der gives et skriftligt og mundtligt interview til de kandidater, der har gennemført kurset, og de personer, der passerer dette afsnit, kan med succes starte deres opgaver som borgere.

Dem, der er vellykkede i patriotismens erhverv, kan derefter videreføre til træner, bevægelseschef, driftschef eller trafikleder.

Aktuelle jernbanetilbud

Mon 09

Golftrafikken

Område 9 @ 08: 00 - Område 11 @ 17: 00

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar