Aktuelle İZBAN-flyvetider Hvad tid åbner İZBAN? Hvilken tid lukker det?

izban åbningstider izban åbningstider åbningstider lukning
izban åbningstider izban åbningstider åbningstider lukning

2019 İZBAN-flytider, hvad er tiden åbner İZBAN? Hvilken tid lukker det ?; İZBAN er et af de største bydækkende jernbanetransportsystemer i vores land, der leverer tjenester på forstæderlinjen mellem Aliağa Selçuk og er forbundet til lufthavnen i vores land. Antallet af stationer i det hurtige transportkøretøj, der har titusinder af besøgende hver dag, steg til 32 med åbningen af ​​Hilal og derefter til 38 med åbningen af ​​Torbalı-linjen. I øjeblikket er İZBAN 136 km og 41 stationer.


136 kilometer Alle af dem har deaktiveret adgang på İZBAN-linjen 41 Der er stationer. Fra henholdsvis nord til syd:

 1. Aliaga,
 2. Biçerov til,
 3. Hatundere,
 4. Menemen,
 5. Egekent 2,
 6. Ulukent
 7. Egekent,
 8. Ata Industry,
 9. Cigli,
 10. Mavişehir,
 11. Şemikler,
 12. Demirköprü,
 13. Narcissus,
 14. Karşıyaka,
 15. Alaybey,
 16. Naldöken,
 17. Turan,
 18. Bayraklı,
 19. Salhane,
 20. Halkapinar,
 21. Alsancak
 22. Hilal
 23. bælte,
 24. Sirinyer,
 25. Løb,
 26. revolution,
 27. District Garage,
 28. Esbas,
 29. Gaziemir,
 30. cisterne,
 31. Adnan Menderes Lufthavn,
 32. Cumaovası,
 33. Develi,
 34. Monopoly,
 35. roer,
 36. Kuşçubur er,
 37. taske,
 38. Tepeköy,
 39. Sundhed
 40. Belevi
 41. Selcuk

tjene stationer. Alaybey, Karşıyaka, Narcissus og Sirinyer stationer er under jorden, andre stationer er over jorden.

Izmir Railway Map
Izmir Railway Map

İZBAN Overførselsstationer

Fra Halkapınar og Hilal stationer til İzmir metro; Busser kan overføres fra Alsancak, Bicerova, Cumaovasi, Cigli, Egekent, Esbas, Halkapinar, Hatundere, Kemer, Mavisehir, Menemen, Salhane, Sarnic, District Garage, Sirinyer, Turan og Ulukent stationer. Adnan Menderes Lufthavn kan nås fra stationen med samme navn syd for linjen. Alaybey, Alsancak, Halkapınar og Mavişehir kan overføres til sporvognslinjer.

İZBAN Ekspeditionstider 2019

 • Ekspeditionstid: 05: 20
 • Ankomsttid til sidste station: 01: 23

Hvad tid åbner İZBAN?

İZBAN, der tjener på forstæderbanen mellem Aliağa og Selçuk, åbner kl. 05.20 på hverdage. Timerne kan undertiden variere i løbet af helligdage.

Hvad tid lukker İZBAN?

İZBAN, der tjener på forstæderbanen mellem Aliağa og Selçuk, lukker kl. 01.23 på hverdage. Timerne kan undertiden variere i løbet af helligdage.

İZBAN, der driver den 136 km forstæder linje mellem Aliağa og Selçuk, har 40 stationer langs ruten. Det er kendt som den nordlige akse mellem Aliağa og Menemen, den centrale akse mellem Menemen og Cumaovasi og den sydlige akse mellem Cumaovası-Tepeköy-Selçuk.

Om İZBAN

İZBAN er et af de største offentlige jernbanesystemer til offentlig transport i Tyrkiet med lufthavnsforbindelse, der tjener på forstæderbanen mellem Aliağa og Selçuk.

IZBAN, der begyndte sin rejse til forudgående drift i 30 i august 2010, blev etableret af TCDD og 50-partnerskaber mellem Izmir Metropolitan Municipality. Virksomheden blev betragtet som værdig til kategorien İşbirliği Bedste samarbejde ”i 3-kategorien af ​​International Association of Public Transport (UITP) for sin evne til at nå 225 tusind passagerer med den innovation, der blev skabt på en linje, der transporterer 2013 tusinde passagerer om dagen.

Antallet af stationer i İZBAN, der startede driften med 31-stationen, steg først til 32 med åbningen af ​​Hilal og derefter til 38 med åbningen af ​​Torbalı-linjen. Med introduktionen af ​​sundheds- og Selçuk-stationerne steg antallet af stationer til 40. Hilal er det andet skæringspunkt mellem İzmir Metro og İZBAN efter Halkapınar, og det har givet en stor bekvemmelighed for passagerer, der kommer fra sydlig retning til Izmir Metro ved at nå retning af Konak. Med åbningen af ​​stationerne i Developi, Tekeli, Beet, Kuşçuburun, Torbalı, Tepeköy, Sağlık og Selçuk, blev stationerne, der fulgte efter Cumaovası, 550 kilometer fundet.

İZBAN-linjen, der strækker sig til Bergama i nord, når 185 kilometer, når projektet er afsluttet.

Izmir Rail Systems Network Map

zmir Rail Systems Network Map
Izmir Rail Systems Network Map

Kort over IZBAN

SVAR PÅ SPØRGSMÅL OM IZBAN

İZBAN og İzmir Metro transferstationer er som følger:

 • Halkapinar
 • Hilal


İZBAN togsæt består af tre vogne med en kapacitet på 2.250 mennesker og kan nå en maksimal hastighed på 140 kilometer i timen. Togsæt er 70 meter lange, 2,95 meter brede og 3,85 meter høje. Da flyvningerne foretages med dobbelt- eller tredobbelt sæt, når togernes længde mindst 140 meter og maksimalt 210 meter. For detaljer Klik her...Udbyder service på forstæderbanen mellem Aliağa og Selçuk, İZBAN åbner på hverdage og weekender kl. 05.20. Der kan være ændringer i løbet af disse helligdage. For detaljer Klik her...Fra stationerne Halkapınar og Hilal til metrostationen Izmir; Du kan overføre til busser fra Alsancak, Biçerova, Cumaovası, Çiğli, Egekent, Esbaş, Halkapınar, Hatundere, Kemer, Mavişehir, Menemen, Salhane, Sarnıç, Semt Garajı, Şirinyer, Turan og Ulukent. Adnan Menderes Lufthavn kan nås fra den samme navnestation syd for linjen. Overførsel fra stationerne Alaybey, Alsancak, Halkapınar og Mavişehir til sporvognslinjer er mulig. For detaljer Klik her...136 kilometer Alle af dem har deaktiveret adgang på İZBAN-linjen 41 Der er stationer. Fra henholdsvis nord til syd:

 1. Aliaga,
 2. Biçerov til,
 3. Hatundere,
 4. Menemen,
 5. Egekent 2,
 6. Ulukent
 7. Egekent,
 8. Ata Industry,
 9. Cigli,
 10. Mavişehir,
 11. Şemikler,
 12. Demirköprü,
 13. Narcissus,
 14. Karşıyaka,
 15. Alaybey,
 16. Naldöken,
 17. Turan,
 18. Bayraklı,
 19. Salhane,
 20. Halkapinar,
 21. Alsancak
 22. Hilal
 23. bælte,
 24. Sirinyer,
 25. Løb,
 26. revolution,
 27. District Garage,
 28. Esbas,
 29. Gaziemir,
 30. cisterne,
 31. Adnan Menderes Lufthavn,
 32. Cumaovası,
 33. Develi,
 34. Monopoly,
 35. roer,
 36. Kuşçubur er,
 37. taske,
 38. Tepeköy,
 39. Sundhed
 40. Belevi
 41. Selcuk

For detaljer Klik her...


İZBAN er et af de største bydækkende jernbanetransportsystemer i vores land, der leverer tjenester på forstæderlinjen mellem Aliağa Selçuk og er forbundet til lufthavnen i vores land. For detaljer Klik her...Load More

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer